Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

A fiú, aki a szívével lát

Budapest–Bősárkány - Szabó Andris a napokban újra bevonult Benkő László irányításával a Médiageneral stúdióba. Még némi hangmérnöki utómunka, s december közepére elkészül a legfiatalabb magyar aranylemezes második albuma „A szívemmel is látható – Andris 2." címmel.
Alig egy éve jelent meg a bősárkányi Szabó Andris „lemezre írt álma", egy saját zenei CD. A vak fiút az omegás Benkő László irányításával az Első Győri Lions Club és a Kisalföld segítette hozzá a koronghoz.

Egy év nem nagy idő, de a tavalyi „Dalokban élnek a fények" című lemez nagyot fordított a vak fiú életén. A médiumok révén szinte az egész ország megismerte, fellépésről fellépésre jár, s idén május óta a legfiatalabb magyar aranylemezes címével is büszkélkedhet. Zenei képzését azóta is támogatja az Első Győri Lions Club, s most egy újabb lemez készítésére kérték a fiút és támogatóját, Benkő Lászlót. Ahogy a klub kuratóriumának tagja, Halbritter Mátyás döntésük okáról fogalmazott: Andrist nagy érdeklődés és szeretet veszi körül, s biztosan sokan hallgatnák őt szívesen a közeljövő ünnepi pillanataiban is.

Szabó Andris második lemeze hamarosan kapható.

A lemez karácsonyi korongnak indult, ám annál sokkal több lesz belőle: a választott dalok mindegyike a kapcsolatteremtés belső igényét, a összetartozás fontosságát és a család erejét fejezi ki. Benkő László Trunkos Andrással a tavalyi nagy sikerű nóta után most két dalt is írt a fiúnak. Így a korong címadója, „A szívemmel is látható" és a „Miért, mondd, miért?" című szerzeményeik igazi meglepetés lehetnek. Igazi üde gyerekhangon, több nyelven is felkerül a CD-re a Száncsengő, a Neotontól már jól ismert „Ha elmúlik karácsony" s Halász Judit–Bródy János dala, a „Mit tehetnék?". Természetesen nem maradhat ki Máté Péter megidézése sem. Ezúttal két slágere szerepel az új lemezen.

Előfizetőinknek kedvezménnyel
Andris első lemezéhez hasonlóan az új, második CD-t is jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a Kisalföld előfizetői. Lapunkkal együtt a hét második felében ingyenesen postára adható megrendelő képeslapot juttatunk el önöknek. Keressék a Kisalföldben a szelvényt, és ha december 14-ig visszajuttatják hozzánk, kézbesítőink segítségével karácsonykor már otthonukban hallgathatják a csodálatos dalokat.
A stúdiófelvételek alatt Andrissal megint igen elégedett volt Benkő László. Elmondta: a fiú egy éve robbant be a zenei világba, s az évfordulót illik egy új lemezzel megünnepelni. Annál is inkább, mert az előadó alig néhány hónap alatt Magyarország legfiatalabb aranylemezese lett, s ez bizonyára sokáig nemigen lesz felülmúlható. Az új albumon előremutató, hogy a dalok nyitnak a családtól a kiskamaszok érzés- és gondolatvilága, kibontakozó társas kapcsolatai felé. Amint a zeneszerző hozzátette, Halász Judit is örömmel vállalta a közreműködést a munkában.

Andris mindehhez csak annyit tett hozzá, ha az új albumnak is legalább akkora sikere lesz, mint az előzőnek, akkor igazán elégedett lesz.

Olvasóink írták

  • 3. Zoltan Vitez 2007. december 04. 01:40
    „Borzasztoan orulok a sikerednek te Bosarkanyi fiu, es nagyon sok sikert kivanok neked Canadabol .Kivanok neked es csaladodnak nagyon boldog Karacsonyi unnepeket es Boldg ujjevet.Remelem rovidesen jon a masodik aranylemezed. Szoritok neked a tavolbol ,Zoli.”
  • 2. ákos 2007. december 03. 20:10
    „Én is gratulálok Andrisnak.Csak aztán nehogy agyontömjénezzék,ebben a korban nincs még senkinek kialakult személyisége.A híres borlovagok- olvashattuk nemrégiben -is megkörnyékezték Andrást.A nagy,rangos egyházi és világi személyek még addig sem jutottak el a lélekismeretben,hogy tudnák:A müvész-hajlamú emberek mindíg különösen veszélyezetetettek az alkolizmusra,felesleges gyerekkorban incselkedni vele.Ám az emberi butaság határtalan.Vigyázzatok erre az igéretes fiúra!”
  • 1. MAJORNÉ NAGY ZSANETT 2007. december 03. 16:28
    „GRATULÁLUNK SZABÓ ANDRISKÁNAK AZ ÚJ LEMEZÉHEZ. CSAK ÍGY TOVÁBB.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utcát neveztek el Szapudi Andrásról

Győrsövényház - Lapunk egykori munkatársáról, Szapudi Andrásról neveztek el utcát Győrsövényházon… Tovább olvasom