Rábaköz PRINT

2015.10.26. 16:46

Ismét vitték a gépeket a kapuvári húsgyárból

A 2008-as gyárbezáráshoz hasonlóan ismét gépszállító kamionok álltak a kapuvári húsgyár udvarán. Vélhetően a felszámoló által értékesített bacongépeket szállították a bosnyák rendszámú autók.

Turbók Attila

 Évtizedek után újra szállító kamionok jártak a kapuvári húsgyárban. Megint leszerelt gépeket vittek el a 2012 ősze óta álló üzemből. Az üzem agóniájának újabb fejezetét néhányan ismét megkönnyezték.


A kapuvári húsgyárban 2008 szelleme kísértett ismét. Akkoriban történt, hogy az egykor szebb napokat látott üzemben egyik napról a másikra flexszel vágták le a gépeket a betontalapzatról, majd azokat idegen biztonsági őrök felügyelete mellett kamionra rakták és elszállították. 

 

Bosnyák rendszámú kamion érkezett a gyár hátsó kapujához. Lapunk értesülései szerint elvitték a gépeket.

Bosnyák rendszámú kamion érkezett a gyár hátsó kapujához. Lapunk értesülései szerint elvitték a gépeket.

Tegnapelőtt ismét – bosnyák rendszámú – kamionok érkeztek a gyárba, feltehetően az utolsó kegyelemdöfések egyikét adván meg az üzemnek.


A felszámolóval történt legutóbbi beszélgetésünk nyomán lapunk úgy tudja, a baconüzem gépeit a felszámoló értékesítette, vélhetően ezekért érkeztek a kamionok. Hét évvel ezelőtt a kamionok érkezését élénk médiafigyelem kísérte, csütörtökön csak egy-két kósza helybéli csodálkozott rá a tevékenységre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!