Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Társasház épül a Holt-Marcal mellett Győrben

A Tópart Liget 2016-tól beköltözhető lakásai megoldást jelenthetnek azoknak, akik szeretnének igényes, egészséges lakókörnyezetben élni.

2016 tavaszára elkészül Győr legújabb, és talán legkülönlegesebb lakóépülete. Az egyedi adottságú terület régóta vár már egy építőre. A Beruházó C. T. And Partner Kft. a vízparti telekre 21 lakásos társasházat álmodott meg, melyek közül 15 közvetlenül a tó felé néz, 6 pedig oldalról biztosít rálátást a vízfelületre. A régi pápai út mentén, a Holt-Marcal partján a csodálatos panoráma-telken hamarosan egy, a természettel harmonizáló, a környék értékeit tovább gyarapító 21 lakásos társasház fog állni. A ház terveit a Tervtanács elfogadta. Az előkészítő munkálatok elkezdődtek.

Az első igazi tóparti otthonok lesznek Győrben: 21 új lakás terasszal a víz felé. 2016 tavaszán beköltözhetnek a tulajdonosok.
Az első igazi tóparti otthonok lesznek Győrben: 21 új lakás terasszal a víz felé. 2016 tavaszán beköltözhetnek a tulajdonosok. www.ctpartner.hu


A Tópart Liget 21 új otthona a benne élőknek egyszerre nyújtja majd lehetőségként a természet közelségének varázsát, és a város központjával, vagy üzleti negyedeivel való könnyű kapcsolattartást. A C. T. And Partner Kft. a vízparti telekre olyan társasházat álmodott meg, amely lehetőséget teremt a lakóinak arra, hogy Győrben teljesen egyedi panorámát élvezhessenek a város legnagyobb és egyben egyik legszebb állóvizére. A reggel és este is csodás látvány lesz, de nyilván lényeges az is, hogy akik majd ide költöznek, egy modern, a 21. század külső- és belsőépítészeti megoldásaival elkészült élettérben találnak majd új otthonra.

A lakásokat 60 m2 és 112 m2 között alakítják ki úgy, hogy azok minden, napjainkban jogosan felmerülő, használói igényt kielégítsenek. Az épület alagsorában mélygarázs épül, a látogatóknak, a családtagoknak, a vendégeknek pedig földfelszíni parkolóhelyeket alakítanak ki az építkezés során.

A lakások átlagosan háromszobásak lesznek, jó belső elrendezéssel, a nagyon praktikus és nagyon népszerű: egyterű konyha-étkező-nappali megoldással.


A Holt Marcal közvetlen partján felépülő első Tópart Liget otthonok egyaránt közel lesznek a belvároshoz, és a csodás panorámát biztosító természethez.
A Holt Marcal közvetlen partján felépülő első Tópart Liget otthonok egyaránt közel lesznek a belvároshoz, és a csodás panorámát biztosító természethez.

A Tópart Liget felső szintjén 3 db kétszintes Penthouse típusú lakás épül. Ezekben a még magasabb igényeknek megfelelő otthonokban, a felső szinten további két teraszkapcsolattal rendelkező szoba és fürdő kap helyet. A nagyobb sarki lakás rendelkezik a legkiválóbb kilátással. Itt a konyha, étkező, nappali és két szoba is közvetlen tóparti kialakítású.
A lakások mindegyike a tó felé néző teraszkapcsolattal rendelkezik, üveg erkélykorláttal a nappaliból is élvezhető panoráma érdekében. A teljes lakóparkot csodálatos zöldövezeti rész veszi körül így segítve a szabadidő igényes és szép környezetben való eltöltését és a pihentető kikapcsolódást.

A Tópart Ligetben élni örömet, nyugalmat és minden nap újabb élményt jelent majd!


Szépség és minőség egy helyen! Találja meg álmai otthonát nálunk!

A lakások várhatóan 2016. tavaszára lesznek emeltszintű szerkezetkész készültségi fokon és 24.990.000,- Ft-tól vásárolhatók meg.

A beruházó igény szerint természetesen a kulcsrakész kialakítást is vállalja egyéni kérések alapján.

A minőségi kivitelezést a korábbi munkáival már számos szép és igényes épületet létrehozó Gádor Kft. részéről Szabó Máté végzi. A látványos tervezést a Fényjel Stúdió-Pozsgai Zoltán végezte.

Az ingatlanokkal kapcsolatban érdeklődni Struhár Péternél lehet
Mobil: 00 36/30/348-8888
C.T. And Partner Kft.
Cím: 9022 Győr, Czuczor G. u. 18-24. III. em.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult a 96 Lab mérnöki tanácsadó Kft.

A 96 Lab Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP 2.3.6. B-12-1/1 kódszámú… Tovább olvasom