Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Polus: hazai a minőség garanciája

Győrben a Külső Veszprémi úton kedden nyílik meg a Polus üzletház. A létesítményben található CBA Príma szupermarket elsősorban a régiós hazai termékek friss és minőségi választékát kínálja családi bevásárlásokhoz, helyben sütött pékáruval, grillételekkel és salátabárral.

Megnyitott Győrben a Polus CBA

Igényes szolgáltatás versenyképes árakkal - ezt kínálja a Győrben, a városból kivezető balatoni út mellett megnyíló CBA Príma. A Polus üzletházban keddtől működő 2300 négyzetméteres szupermarket az épületegyüttes mintegy felét foglalja el épületgépészeti, divatáru és pénzváltó szolgáltatás mellett, s egy automata benzinkúttal szemben. Mintegy nyolcvanmillió forintos árukészlettel várják november 29-én, délelőtt 11 órától a vásárlókat. Bogdán József, a Polus Coop Zrt elnök-igazgatója elmondta: rendszeres lesz a napi friss áru (zöldség, gyümölcs, sütöipari termékek, sertés– és baromfihús, felvágottak, tejtermékek) akciódús kínálata.

Bogdán József, a Polus Coop Zrt elnök-igazgatója

„A hozzánk betérő családok megtalálják a mindennapi szükségletekhez nélkülözhetetlen termékeket, ráadásul a családi bevásárlás a komplexum területén kedvezményes árú tankolással is egybeköthető. Cégünknek saját kenyérgyára van, így széles a frissáru-választékunk, s helyben is sütünk majd péktermékeket. Erősségünk még, hogy saját zöldség- és gyümölcs nagykereskedéssel rendelkezünk, s a hazaira építünk: kistermelőktől szerezzük be a friss termékeket. Elsősorban hazai, nyugat-dunántúli élelmiszeripari vállalkozásokkal működünk együtt évek, évtizedek óta, s a tőlük beszerzett árut kínáljunk. A hús és a szalámi például győri, a tej veszprémi, a liszt csornai vagy éppen a polcokon található baromfi Sárvárról érkezett.

Igényes szolgáltatás versenyképes árakkal

Ezt szeretnénk megjelentetni a napi választékban: a minőség garanciáját is ez jelenti, mely egyben a CBA Príma üzleti filozófiája is. A győri szupermarketben 35 fős gárda fogadja a vásárlókat a következő nyitva tartással a hét minden napján: Hétfő–Péntek 7.00-20.00, Szombat 7.00-18.00, Vasárnap 7.00-16.00. Győr ezen városrészén ilyen szupermarket még nem működik, s megnyitása a Balaton felől vagy felé, illetve a környékbeli településekre tartóknak is előnyös lehet. A háziasszonyok gondja is megoldódhat nálunk: grillételek és a salátabárban kapható konyhakész termékek segíthetnek a gyors és változatos étkezésben. Folyamatos akciókkal várjuk a vásárlóinkat, melyről szórólapokon, a helyi médiában és a www.polusuzlethaz.hu honlapon tájékoztatjuk a győrieket és a város környékén élőket" - mondta.

Olvasóink írták

 • 9. özv.József 2012. május 29. 22:51
  „Technikai okok miatt jelenleg a kért művelet nem elvégezhető. Próbálja később.”
 • 8. özv.József 2012. május 24. 20:39
  „EZ MEDDIG TART? AMIT IDE MÁSOLOK, ÉS A RENDSZER KIÍR?

  (((((((((Technikai okok miatt jelenleg a kért művelet nem elvégezhető. Próbálja később.)))))) HALLLÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!”
 • 7. özv.József 2012. május 13. 21:54
  „Tisztelt rendszergazda!
  Elnézést szeretnék kérni, de nem tudtam, hogy ez az oldal amit üzemeltet, ilyen akadozva működik!

  Itt nem lehet kilépni, illetve tekintettel arra, hogy mivel változások álltak be az adataimban, azt sem tudom módosítani.
  Mivel ilyen megbízhatatlanul működik az oldal, ezért kérem a regisztrációm törlését! Mert elvileg jogom lenne hozzá, de itt minden lehetőség be van ragadva!

  Előre is köszönöm!”
 • 6. özv.József 2012. május 12. 19:26
  „Tisztelt moderátor úr!

  Semmi csúnyát nem írtam, miért nem jelenik meg a commentem?

  Vagy már itt sem lehet a színtiszta igazságot közzétenni?

  Ami bizonyítható is ráadásul!

  Vagy talán .......................................................................ezt bővebben nem fejtem ki, gondolja oda amit kell!”
 • 5. özv.József 2012. május 12. 19:13
  „CBA ilyeneket művel! Még csodálkoznak azon, hogy a külföldi áruházaknak nagyobb a népszerűsége!
  Miért?pl-ul most 12.-én(kaptam szórólapot) Győrtől 19km-re a szuper infóból kivágható 5.000ft-felett vásárlás esetén 500ft kedvezményt adnak. A hab a tortán, hogy kizárólag, 11-12.-ére érvényes!
  Ezek tiszta hülyének nézik a (MAGYAR NÉPET) embereket!!!!!!!!!

  Akkor most döntse el a nép, hogy ki az, aki nem nyúzza (illetve nézi hülyének a magyar kis embert!!
  Majd el is felejtettem, hogy csak kizárólag 1, azaz (egy) áruházukra érvényes, hiába áruházlánc. Ilyenekre szerintem nincs szükség. EZT HÍVJÁK MÉZESMADZAGNAK( FINOMAN SZÓLVA)”
 • 4. Prérifarkas 2011. november 30. 22:01
  „Valaki valami használható információt?”
 • 3. kisember1 2011. november 30. 11:29
  „Feltűnt valakinek, hogy a padló helyenként fényes és nagyon csúszik?”
 • 2. anics10 2011. november 29. 22:41
  „Nem egy olcsó bolt...”
 • 1. Dwatson 2011. november 29. 20:44
  „Remélem ez a CBA nem próbál meg büdös húst a vevőkre sózni,mint ahogy három másik CBA üzletben megpróbálták már velem (csanaki,kismegyeri,és a Tihanyi-Szigethy sarkán)sajnos kétszer is óvatlanok voltunk és csak otthon bontottuk ki a bűzzáró nejlonzacskós csomagolást.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foglalja le már most év végi rendezvénye helyszínét nálunk!

Tovább olvasom