Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Már 4 éve Győrben a Melecs - fotók

Megduplázott kapacitás, kibővített kompetenciák. (x)
Négy évvel ezelőtt a Melecs EWS GmbH, a legnagyobb független osztrák elektronikai bérgyártó saját üzemet alapított Győrben. Azóta a termelési kapacitás és a Melecs győri alkalmazottainak száma több mint a duplájára nőtt.

A jelenleg teljes kihasználtsággal működő magyarországi Melecs üzem 350 alkalmazottja évente több mint 10 millió terméket gyárt. A termelési területet nemrégiben 1000 négyzetméterrel, egy 3000 négyzetméteres területté bővítették. Az új SMT gyártóberendezésekbe való beruházás révén a termelékenység megnövekedett, és a termelési kapacitás több mint duplájára nőtt. Az elmúlt évek során a növekedés mozgató tényezői a már folyamatban lévő projektek jelentős növekedése, valamint a háztartási nagygépek és az autóipar terén elnyert új megrendelések voltak.

Már 4 éve Győrben a Melecs


Az elmúlt néhány év K+F-be való erőteljes beruházásain túl a Melecs egy ultramodern laboratóriumot hozott létre Győrben széleskörű tesztkapacitással, ahol termék-megbízhatósági és élettartam teszteket végeznek. Az iparosítás, a minőség és a logisztika terén a szükséges kompetenciákat folyamatosan fejlesztették a magyarországi üzemben annak érdekében, hogy képessé váljon az átfogó felelősségvállalásra a projekteket illetően, és így teljes körű szállítóvá váljon.

A vállalat magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, és egyben karrierlehetőséget nyújt mind a pályakezdő, mid a tapasztalattal rendelkező új és meglévő munkatársaknak is.

„Győri üzemünk nagyon rövid időn belül egy teljesen önálló elektronikai gyártóhellyé vált. Nagymértékben hozzájárul a Melecs sikeréhez és ahhoz, hogy ausztriai telephelyeinket tartós gazdasági sikerrel tudjuk működtetni" – mondta a Melecs EWS vezérigazgatója, Bernhard Pulferer.

A Melecsről

A MELECS több mint 25 éves tapasztalattal az ipar megbízható gyártópartnerének számít. Mint a mechanikai és elektronikai termékek specialistája, a MELECS abban a kedvező pozícióban van, hogy mindent egy forrásból tud kínálni – a mérnöki tevékenységtől és projektmenedzsmenttől kezdve az iparosításon és a termelésen át a logisztikáig. Az ausztriai Siegendorfban, Linzben és Bécsben található telephelyeken kívül a Melecsnek Magyarországon, Győrben (EWG elektronikai termékek gyártása) és a Cseh Köztársaságban, Teplicében is van telephelye.

A MELECS megbízható és rugalmas partner, aki gyorsan tud reagálni a sürgős igényekre, mint például a készletek újrafeltöltése, mindezt a minőség csökkenése nélkül. A sokéves tapasztalat, a globális üzleti kapcsolatok és a megfizethető gyártási helyszínek révén a MELECS kiváló ár-érték arányú termékeket tud szállítani.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom