Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Kisalföldi Cégregiszter és cgr.hu - Nálunk mindenre van megoldás!

A megyénkben működő kis- és középvállalkozások eddig is szívesen választották a Kisalföldi Cégregisztert, hogy népszerűsítsék termékeiket, szolgáltatásaikat, most azonban a Lapcom Kft. az interneten is az eddigieknél több lehetőséget kínál.

Hogy a változó piaci környezetben is teljes körűen kiszolgáljuk ügyfeleinket, a Kisalföldi Cégregiszter mellett megújítottuk cgr.hu internetes cégadatbázisunkat. Míg a Kisalföldi Cégregiszter a hagyományos, nyomtatott hirdetési formákat kedvelő partnereket hivatott elérni, addig cgr.hu a korszerű, online megoldásokra nyitott ügyfelek ideális választása. Így mindenki a saját igényeihez igazodva eldöntheti, melyik termék nyújt számára hatékony megjelenési formát.

Mindkét megoldás elsősorban a lakosság felé szolgáltató kis- és közepes méretű vállalkozásokat célozza meg. Szerkezeti felépítésében mindkettőre a könnyű áttekinthetőség jellemző, kategóriánként lehet bennük keresni, s kiegészülnek közérdekű információkkal.

A nyomtatott kiadvány 65 ezer háztartásba jut el évente, s igényes környezetben jeleníti meg a hirdetéseket: a 2012-es kiadvány már új borítóval, belsejében is új dizájnnal, a megszokott magas minőségben jelenik meg. Az ingyenes kiadványt terjesztési hálózatunk juttatja el a postaládákba Győrben és környékén, telefonos megrendelés esetén pedig a megyén belül postán bárhova eljuttatjuk.A cgr.hu internetes szolgáltatáskereső személyre szabható aloldalt kínál hirdetőinek, amelyen vállalkozásuk elérhetőségei mellett többek között áraikat, referenciáikat, minősítéseiket is publikálhatják. Az itt megjelenő cégek elsők között jelennek meg az online keresők találati listáin, így könnyebben megtalálják őket az interneten. Számos plusz funkciót is kínálunk a megvásárolt felület mellé: ajánlatkérési lehetőséget, akcióértesítőt, hírlevelet, azaz közvetlen elérést cége potenciális célközönsége felé. Előfizetésének megfelelően korlátlan számú akciót jeleníthet meg a nyitóoldalon, cége adatlapján, az akciókereső aloldalon, illetve e-mailben küldött akcióértesítőn keresztül. Lehetősége van adatlapja szerkesztésére is, amelyhez adminisztrációs háttértámogatást biztosítunk – mindezt elérhető áron!

Válassza az igényeinek, célközönségének megfelelőt a két megjelenési forma közül vagy mindkettőt, hogy vállalkozását minél többen megtalálják!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezess egy igazi raliautót! Vagy nyerj üzemanyagot a sajátodba!

Esetleg takarítsd, fényezd, szépítsd autóápolási csomagunkkal.

Vásárolj tavasszal egy… Tovább olvasom