Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Jogosítványuk már van, vezetni még tanulnak

Nyerj egy jogsit! - szólt portálunk felhívása áprilisban. Győzteseink sorra veszik az akadályokat, s hogy már az utakon is ˝hasíthatnak˝-e, cikkünkből megtudhatják. Videóval.


Április elejétől május közepéig tartott a Duna Takarékszövetkezet, a Bilux Autósiskola és a kisalfold.hu közös nyereményjátéka. A 17 Kresz-Teszt közül legalább egyet kellett kitölteni portálunkon. A fődíj egy 150.000 forint értékű jogosítvány volt.

A vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati képzés költségét, az összes vizsgadíjat, valamint az elsősegélynyújtó tanfolyam árát partnereink állták, akiknek köszönhetően kéthetente kisorsoltunk egy ˝jogosítványt˝.

Nemcsak a helyes válaszok száma, hanem a válaszadás gyorsasága is számított a játékban, amelynek első nyertese Gáspár Szilvia. Sikeresen túl van a rutinvizsgán is, azonban ˝forgalmija˝ még hátravan.

A két nyertes: Gáspár Szilvia és Pintér Ádám, középen oktatójuk, Kocsis Csaba. Fotó: Cseh Róbert.
A két nyertes: Gáspár Szilvia és Pintér Ádám, középen oktatójuk, Kocsis Csaba. Fotó: Cseh Róbert.

- Nem mostanában lett volna lehetőségem egy jogosítvány kifizetésére, nagyon örültem a nyereménynek. Nemrég vásároltunk autót a párommal, most szerencsére azon is tudok gyakorolni - mondta Szilvia.

A rutinvizsgán legnagyobb nehézsége a garázsparkolás volt, az emelkedőn való elindulás ment a legkönnyebben. Élvezi, amikor a váltóval ˝minden a helyére kerül˝. Gáspár Szilvia számára fő a biztonság, a barátját is inkább visszatartja a száguldástól, s megfogadta, hogy ő sem ad majd fotótémát a traffipaxosoknak. 

A városszerte ˝támadó˝ kerékpárosoktól tart leginkább, ami a forgalmi vizsgáját illeti. Ám bízik benne, hogy leküzdi az akadályokat, s friss jogosítványával első útja szülőhelyére, Ajkára vezethet majd.

Pintér Ádám, másik nyertesünk szerdán vizsgázott a rutinpályán. Hogy sikerült-e neki, azt megtudhatják videónkból:

Videó: Cseh Róbert.

A játékosok köszönetüket fejezik ki a támogatóknak, oktatójuknak, s remélik, hamarosan felügyelet nélkül is csatlakozhatnak a város forgalmához.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

kisalfold.brands.hu - A Kisalföld kaput nyit a márkák világára

VIP meghívó a Kisalföld Hűségkártyásoknak - Ismered már azt az exkluzív weboldalt, ahol kedvenc… Tovább olvasom