Ország-világ

2016.09.04. 21:24

Személyautóval ütközött vonat Szentlőrinc és Sellye között

Személyautóval ütközött vonat Szentlőrinc és Sellye közötti egy vasúti átjáróban vasárnap este - közölte a Mávinform az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban ketten utaztak, egyikük életét vesztette.

A Mávinform közleménye szerint a baleset egy fénysorompós vasúti átjáróban történt. Az eddig jelentések szerint a fénysorompó jól működött, piros jelzést adott. A gépkocsi az ütközés következtében a vasúti pályára került, kidöntötte a fénysorompó egyik jelzőoszlopát.


A vonaton senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt Szentlőrinc és Sellye között vonatpótló buszok közlekednek - írta a Mávinform.


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: az autó eddig ismeretlen okból hajtott a sínekre Okorág térségében, ahol összeütközött az éppen elhaladó vonattal. A személygépkocsi utasa, egy 49 éves nő a helyszínen életét vesztette - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában