Ország-világ

2016.02.09. 10:27

Lefagyott az Erzsébet-program - Tizenhat nap is kevés lenne a sikeres regisztrációhoz

Majd egy hete lehet(ne) jelentkezni az Erzsébet-program keretében a nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és fogyatékossággal élők számára meghirdetett üdülésekre.

kisalfold.hu

Az Erzsébet program keretében a rászorulók idén is jelentkezhetnek a számukra meghirdetett kedvezményes üdülési lehetőségekre. A nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és fogyatékossággal élőknek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által üzemeltetett weboldalon kell regisztrálniuk.


Elvileg az elmúlt hét csütörtöke óta él működik ez a netes felület, valóságban azonban nem ennyire egyszerű a helyzet.


- Már idén január elejétől néztük, mi nyugdíjasok a www.ezsebetprogram.hu-n, hogy végre meghirdessék a kedvezményes fürdőbelépőket, valamint az üdültetést - fakadt ki szerkesztőségünknek az egyik érintett.


- Ehelyett február első hetében töltötték fel bonyolult pályázati kiírást, amelyen szinte lehetetlen jelentkezni, mert a rendszerük rossz , időnként összeomlik. Tájékoztatást semmiről nem adnak, telefonon nem lehet elérni őket, és majd szépen lezárják a jelentkezéseket.

Félő, hogy mi pedig kimaradunk belőle.


Az Erzsébet-program Facebook oldalán tömérdek hozzászóló nem érti mit kell tennie, miért nem fogad el a gép adatokat, teljes a káosz, de mindenki csak hallgat róla - folytatta bosszúsan.


Olvasónk idézett egy fontos részt a regisztráció menetéből: "Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjuk kezelni az Ön regisztrációját, várólistát alakítottunk ki. A számláló azt mutatja, hányan várakoznak Ön előtt".


Egy regisztráció átlagosan eltöltött idő: 7,5 perc. Az Ön előtt várakozók száma: 3172. Kérjük, ne frissítse, és ne zárja be böngészőjét! Frissítés vagy újbóli megnyitás után a rendszer automatikusan a várakozók listájának végére teszi Önt, így korábbi pozíciója elvész! Ha most nem kívánja megvárni, míg sorra kerül, kérjük, lépjen ki az oldalról és térjen vissza később.


Ez alapján olvasónk kiszámolta mennyit kell várni a regisztrációra: 3172 X 7,5 perc =  23.790 perc = 396,5 óra = 16,5 nap. Azaz több, mint két hét is kevés lenne, ahhoz, hogy jelentkezhessenek az érintettek a kedvezményes lehetőségekre.


A kisalfold.hu az ügyben megkereste a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványt. Amint választ kapunk kérdéseikre, beszámolunk róla.


A nyitókép illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában