Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Fotópályázat - Téma: NYÁR - Értékes nyeremények

NYÁR témában várjuk a fotókat. A fődíj egy Sony Nex 6, vagy egy Samsung Galaxy S4. Figyelmesen olvasd el a szabályokat!

Pályázati naptár

Pályázat kezdete: 2013-06-18

Beérkezési határidő: 2013-08-18

Zsűrizés: 2013-08-31-ig
Értesítés az eredményről: 2013-09-04-ig

Ünnepélyes díjkiosztó a győri Media Markt áruházban: 2013-09-07, 14 óra

Kiállítás megnyitója: 2013-09-07

Kiállítás nyitva tartása: h-szo: 9-20, v: 10-18

Kiállítás időtartama: 2013-09-07 – 2013-09-29

A Media Markt Győr Kft. a fenti időpontokat saját hatáskörben bármikor jogosult megváltoztatni.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a mmgyor@mediamarkt.hu e-mail címre várjuk.
A győri Media Markt áruház FOTÓPÁLYÁZATA – Nyár témában


Pályázati kiírás

A Media Markt Győr Kft. (9027 Győr, Budai út 1. Árkád Bevásárlóközpont I.em) meghív minden fotográfiát szerető alkotót, legyen az hivatásos, vagy műkedvelő, hogy küldje el képeit a Nyár c. pályázatára, a következő kategóriákban:

Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória:

- Balaton kategória

- Győr és környéke kategória

- Utazás kategória

Tablettel/telefonnal készített fotók kategória:

- Balaton kategória

- Győr és környéke kategória

- Utazás kategória

A pályázat díjai

Digitális fényképezőgéppel készített fotók kategória fődíja: Sony NEX 6 tükör nélküli, cserélhető objektíves digitális fényképezőgép

- Balaton kategória díja: Velbon CX-888 fotóállvány + Eifert János – Képírás-Fotóakadémia könyv + Case Logic FLXM-102 profi fotós táska
- Győr és környéke kategória díja: Olympus MJU-9010 digitális fényképezőgép
- Utazás kategória díja: Maxell Digitális képkeret 8"

Nyerd meg!
Nyerd meg!


Tablettel/telefonnal készített fotók kategória fődíja: Samsung Galaxy S4

- Balaton kategória díja: Gear4 HouseParty View dokkoló
- Győr és környéke kategória díja: Maxell MAXTAB 7 + Samsonite notebook/tablet táska
- Utazás kategória díja: Peaq fejhallgató
Közönség díj: Canon IXUS 230 HS GRN digitális fényképezőgép

(A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyeremények adóvonzatát a nyereményjáték szervezőjeként a győri Media Markt áruház fizeti.)
Itt tudsz képet küldeni


Nevezési lap >>


Pályázati feltételek

A pályázó kizárólag 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, cselekvőképes természetes személy lehet, vagy 14. életévét betöltött, korlátozottan cselekvőképes természetes személy, akinek törvényes képviselője magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A pályázaton a Media Markt alkalmazottai illetve közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A pályázatra mindenféle műfaji és tematikai megkötés nélkül küldhetők be alkotások, de a képeknek be kell mutatni a pályázat címében jelzett témát, a nyarat.

A pályázatra a jelentkezési lap és a képek elektronikus formában tölthetők fel a www.kisalfold.hu holnapon keresztül, az alábbi linken >>

A képek hosszabbik oldalának 1600 pixelnek kell lennie. A felbontás 72 dpi. A fájl mérete maximum 2 Mb lehet. Az ettől eltérő alkotásokat a zsűri kizárja.

A pályázatra csak olyan alkotások küldhetők be, amelyek 2012.01.01 után készültek.

Sorozat nem küldhető be.

Nyerd meg!
Nyerd meg!


A pályázó pályázatot csak saját nevében küldhet be, más nevében pályázatot benyújtani nem lehet. Egy pályázó bármelyik kategóriában pályázhat, de összesen maximum 6 alkotással.

A pályázónak meg kell adnia nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát a részvételhez. A pályázó hozzájárulását adhatja a győri Media Markt áruház hírlevelére való feliratkozáshoz. A későbbiekben bármikor leiratkozhat hírlevelünkről, a hírlevél alján lévő linkre kattintva.

A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.

A pályázat tisztességességét bármely okból, vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

A fotó elküldésével és a hírlevélre való feliratkozás során a pályázó a fotók vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Media Markt-nak a pályázatról és annak eredményéről történő tájékoztatás céljára.

A pályázatban található fotók nem tartalmazhatnak többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a Szerzői jogi törvény szerinti szabad felhasználás eseteit, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Media Markt Győr jogait potenciálisan sértő tartalmakat, (c) reklámot, (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a pályázón kívül más is szerepel, a pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyeknek a fénykép közzétételéhez való hozzájárulásával. A Media Markt Győr Kft. indoklás nélkül kizárhat fotókat a versenyből.A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – részére juttatandó külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó, ill. mozgóképi anyag készülhet róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenhet a Media Markt Győr Kft. nyomtatott és online kiadványaiban, és ezen anyag elkészítése érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban a rendelkezésére áll. A pályázó vállalja továbbá, hogy a Media Markt győri áruház promótálása céljából a pályázaton való részvétel nyilvános szerepléssel járhat. A képanyagokat a Media Markt Győr Kft. a pályázók külön hozzájárulása nélkül időben, területi korlátozás nélkül (földrajzilag), valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlanul és ingyenesen felhasználhatja, és a felhasználási jogokat harmadik személynek is átadhatja, a Media Markt engedélye nélkül a kép máshol nem felhasználható.

A fotók beküldéséhez szükséges adatlapot megtalálja itt is >>


Szervezői kapcsolattartó
Pőcze Gábor fotó osztályvezető
mailto: mmgyor@mediamarkt.hu
tel: 96/505-900

A fájlok elnevezése, minta
A képfájlokat az alábbiak szerint kell elnevezni:
01_mekli_zoltan_736
• 01 - a nevezési lapon rögzített képnév sorszáma (01 vagy 02, a szám után alsó kötőjel)
• mekli_zoltan - alkotó neve (kisbetűvel, ékezet nélkül, vezeték- és keresztnév között alsó kötőjel)
• 736 - a nevezési lapon megadott telefonszám utolsó 3 számjegye.
A fájlnév max. 25 karakterből állhat. Nem használhatók benne ékezetes és nagy betűk. Kötőjelként _ (alsó kötőjelet) kell alkalmazni (↑ billentyű és a – billentyű együttes használata, (Windows operációs rendszer))

A beérkezett pályaműveket az alábbi zsűri bírálja el

Zsűri elnöke: Mekli Zoltán fotóriporter, fotóművész, Kontraszt Fotográfiai Társaság tagja, Mekliz Fotóstúdió

Szabó Béla EFIAP fotóművész, fotográfus, Kontraszt Fotográfiai Társaság elnöke; Canon Pro Club alelnöke, Magyar Fotóművészek Szövetsége, Fédération Internationale de l'Art Photographique, European Photogroup of Art and Performance , Österreichischen Gesellschaft für Photographie tagja

Mészáros Mátyás Kisalföld napilap fotóriportere, Győri Fotóklub Egyesület tagja

Balogh Péter Barnabás a győri Media Markt áruház ügyvezető igazgatója

Pőcze Gábor a győri Media Markt áruház fotó osztályvezetője

A zsűri döntése ellen felszólalásnak helye nincs.

A feltöltött képek a www.kisalfold.hu oldalon megtekinthetők. A honlap látogatói leadhatják online szavazatukat az általuk legjobbnak vélt alkotásra. A közönségdíj a legtöbb szavazatot kapó fénykép készítőjét illeti. A képek feltöltése folyamatos, fotókat itt nézhetik meg, és szavazhatnak aug. 19-től >>

A zsűri által elfogadott alkotásokból a pályázat kiírója kiállítást rendez a győri Árkádban.

Támogatók
• Ballarding Kft.
• Canon Hungária Kft.
• Case Trade Kft.
• Invitone Korlátolt Felelősségű Társaság
• Maxell Europe Limited Magyarországi Fióktelep
• Olympus Czech Group, s.r.o. Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
• Samsung Electronics Magyar ZRt.
• Sony Europe Limite Magyarországi Fióktelepe
• Studió Line Fotótechnika Kft.


Adatkezelés

A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy alábbi adatait az Intermedius Net Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Bán Imre u. 5/B., cégjegyzékszám: 09-09-015719, adószám: 14488458-2-09), és a Media Markt Győr Kft.(Győr, cégjegyzékszám: 08-09-014291, adószám: 13788470-2-08) mint adatkezelők minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát a Media Markt Győr Kft. székhelyén a pályázat lezárást követő 6 hónapig, míg a nyertes pályázó adatait 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek. A pályázó a jelentkezésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Media Markt Győr Kft. a megadott személyes adatait piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje.
A Media Markt Győr Kft. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli.

Felelősség kizárás

A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya, stb.), értesítési késedelemért a Media Markt Győr Kft. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során vagy azt követően a Media Markt Győr Kft-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.

A Media Markt Győr Kft. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

Olvasóink írták

 • 3. Haldek 2013. augusztus 17. 14:57
  „Augusztus 15. óta nem lehet feltölteni képeket, illetve nem lehet megnézni a képeket a "Győr és környéke" kategóriába!
  Emiatt nem tudok pályázni!
  http://www.kisalfold.hu/jatek/media_markt_nyari_fotopalyazat_fenykepezogep_gyor_es_kornyeke/?viewonly=1”
 • 2. netro 2013. június 23. 19:17
  „Pepe, nem értem miért”
 • 1. Pepe9111 2013. június 18. 14:32
  „Ezzel a szabályrendszerrel a valamennyire is magára adó fotósokat ki is zárták! :(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Cserélj objektívet, mesélj más történetet˝

Így szól a Canon, a világ egyik legnagyobb objektív gyártó szlogenje. Tovább olvasom