Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Városi szilveszter Mosonmagyaróváron - fotók

Zsúfolásig megtelt a mosonmagyaróvári Deák tér a városi szilveszteren. Több százan búcsúztatták az óesztendőt és köszöntötték az újat a téren.

Éjfélkor Nagy István polgármester újévi köszöntőjét, majd a tűzijátékot követően hajnalig folytatódott az utcabál.Városi szilveszter Mosonmagyaróváron - fotók: Méhes Ákos.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. hunter111 2012. január 06. 07:29
  „19.Rbar.Korlátolt az te vagy te radix.De ha akarod elmondhatom személyesen is!A szemem meg nagyon jó!”
 • 20. Lone_wolf.. 2012. január 04. 14:17
  „14. katti 2012.01.03. 11:37
  Ezek a dolgok "állítólag" nélkül megtörténtek :))”
 • 19. Rbar 2012. január 03. 20:03
  „Jaj hagyjátok már huntert, hát nem látjátok, hogy korlátolt??? Kivételesen egyetértek pancserrel. Hunter abba bele sem gondol, ha a két hölgy tényleg egy házibulin dajdajozott, hogy a fackba kerültek a fotós birtokába a képeik!? Jó hogy nem világsztárok, és paparazzok vadásztak rájuk az emeleti ablak előtti tölgyfákon artista módon :-D
  Egyébként pedig hunter, ha így nem látod, egy nagyítás sokat segíthet :-D
  Utána pedig a javasolt szemészetet neked kellene tesztelned...”
 • 18. Laborc 2012. január 03. 19:15
  „hunter111, elárulnád, kinek és miért állna érdekében szilveszteri fényképet hamisítani? Nem hiszem, hogy a hölgyek annyira dekoratívak lennének, hogy emelnék az oldal nézettségét vagy a fotósnak és az oldalnak bármi előnye származna belőle. Az elő sem fordulhat, hogy tévedsz és nem azok vannak a képen, akire gondolsz?”
 • 17. hunter111 2012. január 03. 17:32
  „18.pancser.Javaslom a szemészet felkeresését!Sehol nem látok árnyékot a bal könyöke körül!”
 • 16. pancser 2012. január 03. 15:41
  „17! Elárulnád kedves "hunter111" honnét veszed a manipulálást? Ugyanis a kék hajú hölgy bal karjának, könyökének árnyéka a vakufény következtében rávetül a mögötte álló fiatalember ruhájára, tessék csak megfigyelni, még nagyítani sem kell a képet, ez az 1-es kép. A hatos képen pedig a párossal szemben álló vörösesbarna hajú kapucnis kabátot viselő hölgy hajkoronájának árnyéka vetül a narancskabátos hölgy kabátjára, kinagyítva jól látható ez is. A másik kérdés, vajon milyen indítéka lehetett a fotósnak, hogy egy képszerkesztő programmal vacakoljon, amikor eredeti felvételek garmadája állt rendelkezésre? A két fejet 23, 45-kor még láttam a színpad előtt középtájon, nem lehetett nem észrevenni őket, igaz az arcukat nem ismerném fel. Nagyon sok hasonló arcú ember van, főleg így beöltözve lehet keverni. Ha a kedves hölgyismerősöd nem volt ott akkor valaki más került a lencse elé, volt már ilyen hasonlóság.
  Egyet azonban sohasem szabad, vádaskodni azzal szemben aki a munkáját végzi. Sokan nem hogy tagadnák, hanem egyenesen mutogatnák a képet, sőt van aki mutogatja is, miért ne? Persze mindenki más, de ebből nem szabad ügyet csinálni, személyeskedni.”
 • 15. hunter111 2012. január 03. 15:05
  „14.pancser.Hű maradtál a nevedhez,mert aki jobban megnézi az 1,6 képet az láthatja hogy oda vannak montírozva!A képen látható két hölgy pedig rokonságban áll velem,az egyik az anyám húga a másik pedig az unokahúga.Beszéltem a kék hajú hölggyel aki elmondta hogy a lányánál volt szilveszterkor!Akkor ki hamisított?Nemhogy egy normális cikket de még egy normális fényképet sem tudnak csinálni!Biztos hogy az 1,6 fénykép hamisítvány!”
 • 14. katti 2012. január 03. 11:37
  „Mosonban az Aranyossziget úton állítólag késelték egymást a nemzetiségiek, erről miért nem lehet olvasni? Vagy akár a szlovák cserbenhagyó luxusterepjáróról, amit Móvár belvárosáig üldözték a magyar és osztrák rendőrök és a sofőr elmenekült miért nem lehet olvasni??? Miért van az az érzése az embernek, hogy városunkban minden szép és jó??? Hogy szilveszter éjfélen átnyúlóan lehet ömlengeni az eredményekről, a közbiztonságról(?), közben pedig a valóság teljesen más!!!!!?”
 • 13. pancser 2012. január 03. 09:36
  „13. "Contar"A 6. képen is ott vannak, tessék megnézni. Aki a tömegben van az erre számíthat, bár nem tudom miért lenne bajuk vele, jól érezték magukat szilveszterkor hál´ istennek. Legyen boldog évük!”
 • 12. pancser 2012. január 03. 09:10
  „Na ne, a hölgyek ott voltak a színpad előtt, nem lehetett nem észrevenni őket, nem kéne hamisítással vádolni sem az újságot sem a fotóst mert az ilyesmi tényleg bűn!”
 • 11. Contar 2012. január 03. 07:21
  „Szerintem sem bukta, hanem a személyiségi jogok megsértése, hacsak nem járultak hozzá a fénykép megjelentetéséhez!”
 • 10. Alex64 2012. január 02. 19:36
  „Polgármester úr sajnos nem tudta mikor kell abbahagyni. Annak ellenére sem, hogy mondanivalóját bár mikor lezárhatta volna egy BÚÉK-kal. Hisz rajta kívül senki nem tudta volna mennyi mondat maradt ki. De legalább éjfélkor kezdődött volna az aminek akkor kell kezdődnie. A zenészeken nem múlt a hangulat bár ideje lenne már ha a város egy új technikus után nézne. Ideje "Papát" nyugdíjazni mert előrehaladott korával csak romlik a hallása és szolgáltatásának minősége is. Hát igen a tűzijátékot minősíteni nem igazán lehet. Mivel nem volt mit. Pedig volt idő amikor egész jól működött ez itt a Deáktéren csak akkor valami elvetemült ötlettől vezérelve elvitték a Városközpontnak nevezett panelok rengetegbe. Minden valamire való városban az ilyen rendezvényeket belvárosba rendezik.”
 • 9. hunter111 2012. január 02. 19:22
  „Kedves Jucuska 07.Nincs bukta.A fénykép nem valós,rá vannak kopírozva!”
 • 8. hunter111 2012. január 02. 17:11
  „Gratulálok a két színes hajú hölgy fényképéhez.Csak az a bökkenő hogy személyesen ismerem őket és a kék hajú hölgy a telefonba ma azt mondta hogy a lányánál volt szilveszterkor! Még egy rendes fényképet is nehezen tud elkészíteni a cikkíró.”
 • 7. sicc 2012. január 02. 13:47
  „Hát sajnos nakam is nagy csalódás volt. Most mentünk ki először és lehet utoljára. A zene egy német vagy mosoni sváb bálon elmenne. A beszédet nem hallottuk rendesen,hosszú volt és már rég elmúlt éjfél mire vége lett :(
  A tüzijátékról meg ne is beszéljünk,siralmas volt. Akinek ez tetszett az be volt már állva úgy ,hogy tökmindegy lett volna ki mit játszik. A rendezőknek gondolom sok munkájuk lehetett benne, de a kritikákból remélem tanulnak.
  B.Ú.É.K, 2012 mindenkinek !”
 • 6. szabka73 2012. január 02. 11:28
  „Mi is jól éreztük magunkat, szerintem hangulatosabb volt mint a művinél. A tűzijátékot a várdombról lőtték fel, ezért nem lehetett jól látni. Mi a Goa előtti hídról néztük onnan jól lehetett látni mindent. A zenekar szerintem -német zene ide vagy oda- hozta a kötelezőt, sokat és sokan táncoltunk rá.
  Boldogabb Újévet!”
 • 5. pancser 2012. január 02. 10:28
  „Már megszoktam azt ami a Művinél volt, végül is az a város közepe. A hely tágasabb, itt mozdulni sem lehetett szinte. A tűzijátékot én sem értettem, a zene tovább szólt de olyan szinten, hogy ilyen hangerő ártalmas a hallásra a belső szervekre. Érthetetlen az is, hogy megy a magyarkodás és mégis német zene meg német szöveg ment. Kifejezetten utálom az eltúlzott magyarkodást, de ezt a német zenét, szöveget nem vettem jó néven. A Himnusz környezetében magyar melódiák zenélése a normális. Ami a polgármestert illeti, elég lett volna ennyi: Boldog Új Évet Mosonmagyaróvár! Ha még elmond egy tréfás magyar mondókát a legkerekebb és a lehető leghatásosabb lett volna. Ilyenkor túl kell lépni a vélhetőleg belülről jövő önigazolási szükségleten. Mindettől függetlenül jól éreztük magunkat. Boldog Újévet!”
 • 4. tökmindegy 2012. január 02. 08:33
  „Az egész olyan volt, mint a város egész tavalyi éve.
  Dicshimnusz pártunkról és kormányunkról, miközben a látvány egészen mást mutatott.
  Az utcabálról nem tudok mit mondani, mert nem voltam ott, csak a tüzijáték miatt mentem. Éjfélkor a himnusz helyett még percekig a polgármester dícsérő szavait hallgattuk, majd a Himnusz után a várt tüzijátékot látva a körülöttem állókkal együtt döbbenten néztünk egymásra: ez meg mi?”
 • 3. Tomen 2012. január 02. 08:04
  „BUÉK. Először is, köszönet a rendezőknek. DE. Ez nem sikerült valami fényesen. A zene elég pocsék volt. A tűzijáték pedig úgy ért véget, hogy az aláfestő zene még vagy öt percig szólt és a nép meg várta a finálét. Hát az elmaradt. Még egyszer köszönet a rendezőknek. A következő biztosan jobban sikerül majd, ha már ennyi sok pénzt költünk rá, mi adófizetők.”
 • 2. Lone_wolf.. 2012. január 01. 20:42
  „Az égő fenyőfa igazi látványosság volt :))”
21 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Céljuk az alsó tagozat megtartása

Gazdasági szempontból és a közösségi élet terén is jó esztendőt búcsúztat Máriakálnok önkormányzata… Tovább olvasom