Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Térkővel zúzta be az autók ablakait Mosonmagyaróváron

Két személyautót is feltörtek péntekre virradó éjszaka a Városkapu téren. Az ismeretlen elkövető egy térkővel dobta be a kocsik ablakát.

A tettes mindkét autóból elvitte a rádiót, valamint az egyikből még húsz darab CD-lemezt is. A lopással és rongálással mintegy 60 ezer forintos kárt okozott.

Olvasóink írták

 • 8. Beex 2010. március 30. 07:30
  „Első körben "csak" eltörném az ilyen kezét.. és persze nem gyógyítanák tb számlára..
  A másodikban levágnám, így beindulna a szerencsejáték, lenne sok félkarú rabló.. :)

  7. hozzászólás LuciusCorneliusSullaFelix 2010.03.28. 09:27
  Oktatási jelleggel meg kellene leckéztetni az ilyen szarházi tanárokat is...”
 • 7. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. március 28. 09:27
  „Cigánymánia az iskolában: igazgatói figyelmeztetést kapott olvasónk, mert magyar nevekkel akart dolgozni
  Adjon az Isten!
  Egy rövid történetet mesélnék el, egy informatika órán történt ez az egész...
  Microsoft Access táblázatkezelő-szerűséget tanultuk, s példának ork neveket (pl. Lagzi Lajcsi, Kolompár, Lakatos és társai) kellett beírni a táblázatokba. (Megjegyzem: jól mutat, hogy rács mögött ilyen neveket látok!)
  Engem ez zavart, ezért közöltem vele a tanárral, hogy szívesen elvégzem a feladatot, de magyar nevekkel helyettesítem a benne szereplőket. (Tettem mindezt a Turul bolt egyik pólójában, amely Árpádot ábrázolja lovon.)
  Aznap nem történt semmi különös. Másnap reggel azonban az osztályfőnököm azzal fogadott - égő vörös fejjel -, hogy adjam oda az ellenőrzőmet. Én értetlenül álltam a helyzet előtt. Mikor visszakaptam, a mellékelt beírás volt az benne.
  Félek az április 16-ától, mert akkor holokamu napot ünneplünk az iskolában. Lehet, hogy akkor már nem intőt kapok, hanem lelőnek?
  Szebb jövőt!
  Krisztián
  Olvasóink írják:
  Tisztelt Igazgató Úr!
  Tudomásomra jutott, hogy Ön igazgatói figyelmeztetésben részesíti intézménye azon diákjait, akik a magyar neveket egyenrangúnak érzik a más nemzetekre, etnikumokra jellemző nevekkel, és véleményüknek hangot is adnak. Úgy hiszem, azt nem kell ecsetelnem, hogy itt, az Egyesült Államokban, ahol én jelenleg élek, hasonló diszkriminatív cselekedetért nem csak elbocsátás lett volna a jutalma, hanem - és bocsásson meg - még jól pofán is verte volna egy-két szülő.
  Továbbá úgy érzem, felvilágosításra szorul a szóban forgó szoftver, a Microsoft Access lényegével kapcsolatosan. A táblázatkezelő titka nem abban rejlik, hogy Kolompár Orbán neve szerepel-e egy-egy tábla fejlécében - a program ugyanúgy működik bármelyik névvel, tehát ha valaki úgy dönt, hogy Cohen Salamonka helyett Petőfi Sándort ír egy rubrikába, attól még a feladatot ugyanúgy tisztességgel elvégezheti.
  Ha az előző bekezdés tartalmának értelmezésével gondjai akadnak, javaslom, kérdezze meg iskolája valamelyik informatika tanárát, szerintem szívesen felvilágosítják ezzel a bonyolult témával kapcsolatban, amit egyébként Önök az informatika érettségi részeként tesznek a diákok elé, ergo bármelyik diákja hozzáértőbben tudna állást foglalni az ügyben, mint Ön.
  Tisztelettel:
  Domonkos Antal
  Illinois, USA
  Kedves Kékesi György Igazgató Kolléga!
  Már ne haragudj meg, de azt hiszem, én vagyok az idősebb, úgyhogy megragadnám a lehetőséget, hogy tegezzelek!
  Látom, kissé elrugaszkodtál attól a talajtól, amelyet még mindig Magyarországnak neveznek, függetlenül attól, hogy ez neked tetszik-e, avagy sem. Ezt a Magyarországot manapság gyilkos cigány hordák terrorizálják, pusztítják, hazájukban teszik üldözötté a magyart. Példának okáért említeném meg Ózd-Farkaslyukat, Kesznyétent, Sajóbábonyt, Nyírmihálydit, Olaszliszkát... és még hosszan sorolhatnám. Nem érdemes ezen vitatkoznunk!
  A kedves informatika tanár kollégád pedig - az országunkban dúló katasztrofális állapotok ellenére -, saját perverzióját kiélve, cigány nevekből összeállított feladatokkal borzolja a diákok lelki világát.
  Erre te mit cselekedsz? A mellesleg teljesen jogosan tiltakozó diákodat fenyítetted meg ahelyett, hogy a kollégádat hívnád a szőnyeg szélére egy "baráti" beszélgetésre.
  Bizony, kedves kolléga, pontosan ez - a következetes vezetőhöz teljesen méltatlan - reagálás és viselkedés nem engedhető meg, amelyet tőled most tapasztalhattunk!
  Szégyellem, hogy olyan alakok, mint te, egyáltalán tanári diplomát kaphattak, nemhogy egy ilyen intézmény legfőbb vezetői pozícióját tölthetik be! Ugyanolyan szégyenteljes vagy, mint azok a csürhék, akik, emberi mivoltukból kivetkőzve, nem riadnak vissza 92 éves öreg nénik brutális legyilkolásától, s bárminemű aljas tettől a magyarsággal szemben. Szégyelld hát magad, s tedd meg az ilyenkor tőled jogosan elvárható lépést: miután bocsánatot kértél attól a diáktól, mondj le az igazgatói címedről és vonulj félre az oktatástól. Mert az olyan gazemberek, mint amilyen te is vagy, csak csalókká, kétszínű felforgatókká, rosszindulatú gyűlölködőkké nevelhetik nemzetünk ifjúságát! Ehhez pedig egyszerűen nincs jogod!
  Végezetül igazságtalan, képmutató, magyarellenes ténykedésed miatt magyar pedagógus kollégák általi megrovásban részesítünk!
  Szabó József
  pedagógus és barátai”
 • 6. GD 2010. március 27. 13:20
  „a fejét kéne bezúzni annak,aki ilyet csinál.”
 • 5. pidali 2010. március 27. 11:50
  „köcsög cig.nyok,ezek kellenek ide nemrég dölt meg kocsifeltöréssel akit a 2-es emlit, de hétvégére kell a lóvé pikora,vagy gyorsra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 4. jucuska07 2010. március 26. 23:42
  „A kocsikarcoló meglett...A rádiókról annyit tessék levenni az előlapját aminek lehet és egy villogó led 130 ft és máris nem piszkálják az ilyen amatőr tolvajok.”
 • 3. hovatovabb 2010. március 26. 21:55
  „2 hete városközpontban 18-19 kocsit karcoltak meg./lajta rádió/
  A legtöbbet a Engels uti irodaház környékén.... SZERENCSE hogy A VÁROSI RENDŐRSÉG 40m re van.....Ennyire visszatartó erő a Yard közelsége :(”
 • 2. reggin 2010. március 26. 21:55
  „dicsak Márió elvitte a rádiókat meg a cd ket :D”
 • 1. Syracusa 2010. március 26. 21:21
  „Már megint a csontrészeg sógorok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetten érték a körözött prostituáltat

Egy holland rendszámú személyautót ellenőrzött a lébényi körzeti megbízott a minap Lickópusztánál. A… Tovább olvasom