Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Sziszi: nincs több esély

A Budapest Parádén Péter nem kevés alkohol hatására ököllel kedvese arcába csapott, így Sziszi érthetően a kapcsolat haladéktalan befejezése mellett döntött. Az eset több mint egyszerű civakodás, igazából a jelenség riasztó.

- A bulvársajtót bejárták a képek, ahol Péter fizikailag bántalmaz. Olvasóinkat is érdekli, van-e innen visszaút.

- Nem tudtam megemészteni az esetet, így lezártam ezt a kapcsolatot. Semmi esélyét nem látom annak, hogy Péterrel folytassuk ezt a viszonyt.

- Korábban is bántott már?

Itt még együtt

- Nem, ez volt az első eset, hogy megütött, de nem is adok neki több esélyt. Nem szeretnék örökké félni valaki mellett. Korábban már volt olyan eset, hogy féltem tőle, de akkor nem ütött. Az még a Villában volt, azóta nem is történt ilyesmi. Igazán furcsa és teljesen értetlenül állok a dolgok előtt, mivel a csúnya eset előtt nem is volt veszekedés. Úgy tűnik, hogy semmi baj, együtt nevetünk.
Mosolygok, előttem van, akit szeretek, majd megfordulok és kapok egyet hátulról. Eztán már csak egy eltorzult arcot és öklöt látok.

- Van erre magyarázat?

- Én nem tudok erre magyarázatot adni, de miképp is tudnék, ha ő maga sem tud normális indokot felhozni. Ilyen emberrel, aki ököllel arcba üt, nem szeretnék egy levegőt szívni. Tegnap is megpróbált magyarázkodni, de hiába minden. Szerencsére már nem látszik az ütés nyoma, de napokig fájt. Ami viszont ennél is sokkal jobban fájt, az nem más, mint az elmaradt bocsánatkérés.

- A bulvársajtó írt valami rózsás békülési kísérletről.

- Az volt a baj, hogy akkor is csak ő maga számított. Valóban eljött rengeteg rózsával, de a szemében csak annyit láttam, hogy azon aggódik, hogy fogja megmagyarázni ezt az embereknek. Ha igazán szeret, akkor elég egy szál virág és nem hívja az újságírókat meg a fotósokat. Ha maga jött volna, egyedül, őszintén, akkor megbocsátottam volna, de így nem. A békülési kísérletnél ott volt nyolc ember meg két kamera, így hatalmasat csalódtam Petiben. Semmi megbánást nem láttam a szemeiben, csak azt, hogy ciki az egész, hogy ezt meg kell tennie.

- Most indultatok volna közösen nyaralni.

- Még a Budapest Parádé után is egy darabon úgy gondoltam, hogy együtt utazunk majd Mallorcára, az RTL-től nyert utazásra. Tűnődtem a lehetőségen, de inkább nem vállalom. Peti ezzel a húzással szúrta el végképp, mivel fontosabb neki az, hogy mint gondolnak róla az emberek.

- A családod mit szólt a kínos esethez?

- Anyuval szinte nem is tudtam beszélni, mivel ő végig sírt. Ő attól a naptól kezdve, hogy kijöttünk a Villából, féltett Pétertől. Apuval is beszéltem a dologról, ő fel is hívta Petit telefonon, hogy próbáljuk meg emberi módon rendezni ezt a dolgot.

- Péter tehát hiába próbálkozik?

- Teljesen hiábavaló minden igyekezete. Érdekes módon Peti mindenre emlékezni kezdett akkor, mikor megjelent a menedzsere. Sajnos, Peti nem a problémával foglalkozik, csak saját magával. Ezek után eltűnődök, hogy vajon miért is kellettem neki? Egy nappal korában beszéltük meg, hogy csak mi ketten elköltözünk, erre tessék, ez történik. Sok nő kap pofont és sok nő megbocsát. Nem kéne, de megteszik. Az ökölcsapást én is elnézném, de ami utána jött, azt már nem tudom megbocsátani. Az én egyetlen fegyverem az, hogy őszinte vagyok, másképp nem tudok harcolni.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenumaraton miniszteri részvétellel

A Szigetköz–Csallóköz nemzetközi kenumaraton hétvégi rajtjára eddig több mint negyven csapat… Tovább olvasom