Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Széfet loptak, benne kilencmillióval

Darnózseli - Röpke huszonnégy órán belül elfogták a rendőrök azt a három férfit, akik a gyanú szerint egy széfet bontottak ki és loptak el a benne lévő kilencmillió forinttal a minap Darnózselin. Az elkövetők gyorsvágóval nyitották ki a trezort, majd a Mosoni-Dunába dobták.

Az egyik darnózseli cég telephelyére törtek be ismeretlenek a minap az éjszakai órákban. Az alkalmazottak a reggeli órákban, munkakezdéskor vették észre, hogy két iroda ablakát is felfeszítették az elkövetők, majd a szekrénybe beépített széfet magukkal vitték. A trezorban mintegy 9 millió forintot tartottak.

A bejelentést követően a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai forró nyomon nagy erőkkel kezdték meg az elkövetők felkutatását. A nyomozás gyorsan eredményre is vezetett, alig 24 óra alatt eljutottak a feltételezett elkövetőkhöz. A három mosonmagyaróvári férfit, a 40 éves D. Istvánt, a 26 éves K. Márkot és a 40 éves Sz. Zoltánt jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopással gyanúsítják. Sz. Zoltánnal és K. Márkkal szemben fennálltak az előzetes letartóztatás feltételei, amit a bíróság el is rendelt. A harmadik gyanúsított szabadlábon védekezhet.

A széf tetejére vágott résen vették ki a milliókat, a pénzt még keresi a rendőrség.
A széf tetejére vágott résen vették ki a milliókat, a pénzt még keresi a rendőrség.

A nyomozás eddigi adatai alapján a három férfi motorral ment ki éjszaka Darnózselire. A cég telephelyére a hátsó kerítésen jutottak be, majd betörtek az irodába, ahol kibontották a széfet. A közel harminckilós ˝vasdarabot˝ motorral szállították el. Később gyorsvágóval egy négyzet alakú rést vágtak a trezor tetején, itt vették ki a mintegy 9 millió forintot. A gyanúsítottak ezt követően a pénztárolót a Mosoni-Dunába dobták. A megáradt folyóban a rendőrök ezt meg is találták.

Az ellopott milliókat még keresik a rendőrök.

Olvasóink írták

 • 6. PityukaBá 2011. május 06. 18:34
  „kár hogy elkapták öket.”
 • 5. PityukaBá 2011. május 06. 18:34
  „kár hogy elkapták öket.”
 • 4. pidali 2009. július 02. 19:52
  „Ja, azt kihagytam elöbb, hogy tolvajtol lopni nem, szégyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 3. pidali 2009. július 02. 19:24
  „Szükség törvénytbont!!!!!! Ha a megélhetésröl van szó , vagy a házatokat vinné a bank netudom, hogy gondolkoznátok-e dolgon??? Ja és az egyik sem volt roma!!!!!! (én sem vagyok az, és nem akarok védeni sekit)”
 • 2. movarilakos 2009. július 02. 11:57
  „A családinév K és Sz monogrammja csak nem egy kolompárt és egy sztójkát takar, mert akkor ez csak egy sima megélhetési bűnözés. Ezért nem jár büntetés.”
 • 1. xo16zy 2009. július 02. 10:53
  „moderálva”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bolhapiac felfüggesztve

Mosonmagyaróvár - Július elsejétől, azaz mától a szükséges engedélyek megszerzéséig felfüggesztik a… Tovább olvasom