Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Mezőlakról érkezett a tolvaj Mosonmagyaróvárra - Több milliót zsákmányolt

A hivatlan látogatót a hazaérkező férj és felesége az udvaron feltartóztatta.
A rendőrség ügyeletét március 7-én 10 óra 30 perckor a tulajdonos értesítette, hogy mosonmagyaróvári családi házukban besurranó tolvajt tartanak vissza. A bejelentő elmondta, felesége a konyhában tartózkodott, mikor az ismeretlen nő a nyitott ajtón észrevétlenül bement a házba. Az asszony megszólította a szobában tartózkodó idegent, aki arra hivatkozott albérletet keres, majd távozott a lakásból.

A sértett a szobába sietett és látta, hogy a szekrény polcán lévő nyitott pénzkazettából a több millió forintot elvitték. A hivatlan látogatót az időközben hazaérkező férjével az udvaron feltartóztatták és értesítették a rendőrséget.

A helyszínre érkező egyyenruhások a 34 éves nő alsó- és felsőruházatában az eltulajdonított pénzt megtalálták és a besurranót lopás megalapozott gyanúja miatt előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 34 éves mezőlaki nőt jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítását kezdeményezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsóbbá teszik a közvilágítást

Első körben száz kandeláberen cserélték le a magas energiafogyasztású izzókat takarékos LED-fényforrásokra a Fő úton és a Kálnoki utcában. Tovább olvasom