Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Megújul az óvoda

Hegyeshalom - A Napsugár Óvoda közel húszmillió forintos korszerűsítéséhez 12,2 millió forintot nyert a helyi önkormányzat.

Kicserélik a régi fa nyílászárókat és várhatóan november közepére szigetelik a több mint harmincéves épületet. Szőke László polgármester elmondta: jelentős energiamegtakarításra számítanak a felújítást követően.

Olvasóink írták

 • 12. Griffin 2009. október 19. 11:13
  „Na, látom Bogika elfogyott, sosem tudjuk meg, mibe látott ő bele a hegyesi óvodánál...sajnos...muhahahahaha.”
 • 11. RickCartman 2009. október 16. 20:10
  „10.Bogika, nyugi...te dicsekedtél itt, hogy "bele látok" (juj!)a dolgokba,és mivel ezek szerint valami törvénytelenségről tudsz, és ez közügy,megkértelek, mesélj róla.De mivel nem látsz bele te semmibe, átmentél személyeskedőbe,ennyit tudsz.
  Nem megyek tovább, köszike(ezt érted, ugye?),majd ha nekem jólesik,mivel ez egy nyílt fórum, és te nem szabod meg,hová menjek, ahhoz még nőnöd kell.Egyébként szevasz, bár ismeretlen nőkkel nem tegeződőm, csak fizetés után:-)”
 • 10. Bogika 2009. október 16. 15:35
  „Te nem vagy az én barátom és semmi közöd hozzá,hogy én milyen hibákkal irok:) az az én dolgom,megmondtam már,ha valami nem tetszik menj tovább mert nem érdekel a véleményed!Szevasz!”
 • 9. RickCartman 2009. október 15. 21:17
  „8.jaj, Bogika, ne sértődj már meg, de ha te így tudsz mindent, akkor tényleg mesélj,közügyről van szó, ha meg nem tudsz, akkor ne ezzel tedd magad érdekessé!(Inkább kicsit a Magyar Helyesírási Szótárral barátkozz, mielőtt nyilvános fórumra merészkedsz írásoddal,első lépésnek megteszi,ha elfogadsz egy jó tanácsot öreg barátodtól).”
 • 8. Bogika 2009. október 15. 17:53
  „Neked én nem mesélek ,én csak leirtam a véleményemet,olvasd el te is aciket,ha van hozzászolásod akkor ird le,ne az enyémet kritizáld! Esetleg ha nem tudnál hozzá szolni akkor menj tovább okoska!

  NUSINÉNI,nem kell aggodni,nem indulok én semmi ilyesmin,nem is erröl van szo,én is ebbe az oviba jártam anno,de ezt akor sem a polgármesternek lehet megköszönni!Ennyi!”
 • 7. Nusinéni 2009. október 14. 21:01
  „Arany kis Bogikám remélem nem te szeretnél a legközelebbi választáson indulni,netán még nyerni is. mert akkor itt nekünk maccsunk sem lenne. Köszönöm a Polgármester Úrnak hogy a falu aprajával is foglalkoznak. mikor az én gyerekeim jártak óviba ,mikor nem tudtak időbe elégolajat venni, akkor a gyerekek kabátba voltak. jól mutatott a kis télikabáton a paradicsomos káposzta. Én köszönetemet szeretném kifejezni,hogy végre ilyenre is jut pénz!!!Egy nagy mami akinek a kisunokája a felujjitott óvoda csoportjának tagja. Köszönöm.”
 • 6. RickCartman 2009. október 14. 20:08
  „5.Bogika, az ilyen "jólértesültek" , mint te,mindig gyanúsak nekem."Bele látok" -írod, hát én is "bele láttam" a szomszéd kislány szoknyája alá, volt is nagy csudálkozás!Te mit láttál?Mesélj már nekünk, szegény tudatlanoknak, kérlek!”
 • 5. Bogika 2009. október 13. 15:16
  „3. 4. én bele látok oda ahova ti nem,ezért merem ezt leirni,semmire valo volt az előző is meg ez is az! Semmi olyat nem tudsz mutatni ami neki köszönhetö!Ennyit erről!Hülyeségeket irkálsz amikor pont te nem látsz a dolgok mögé!Ennyi!”
 • 4. laca123 2009. október 13. 13:28
  „mert az előző polg.mester jobb volt mi?igaz ott volt honnan meggazdagodni.a mostani legalább tesz a faluért és nem lenyúlja a pénzt,és elzavarja a cégeket,stb....aki nem látja át a dolgokat e témában,inkább be se lépjen ide ...szerintem!miért kell az ovodai ablakcsere cikknél egyből a polgármestert ócsárolni.megnézném más hogy vezetné a falut..na ennyit erről.”
 • 3. RickCartman 2009. október 12. 20:36
  „szerencsére az ovisok nem politizálnak,az maradjon meg az ilyen gügye hozzászólóknak....”
 • 2. Bogika 2009. október 12. 18:55
  „Végre,már ideje ha itt is csinálnak valamit,bár sok köze nem volt hozzá a polgármesternek,mert ő csak ül a popoján és tömi a zsebét! Azt hittem jót választottunk,de megint nem! Remélem majd a következő tenni is fog valamit a faluért!!!! Község,bocsi:)”
 • 1. janika 2009. október 12. 18:46
  „Lottón nyertek? Vagy itt is a papok imádkoztak ? Vagy a Balogh Jóska erre járt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rotarysok támogatása

Mosonmagyaróvár - Átadják a Karolina Kórház, Rendelőintézet R épületének 2. emeletén kialakított… Tovább olvasom