Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Lemondást javasolnak

Az MSZP helyi szervezete, valamint a Demokratikus Összefogással Mosonmagyaróvárért civil mozgalom nevében Kovács Tamás pártelnök sajtóközleményben reagált a a sikerdíjvitára.
Az MSZP helyi szervezete, valamint a Demokratikus Összefogással Mosonmagyaróvárért civil mozgalom nevében Kovács Tamás pártelnök sajtóközleményben reagált a a sikerdíjvitára. („Most a szennyvizes követelést vizsgálják", Kisalföld, 2012. december 3. és „A város ismerte a szennyvizes szerződést", Kisalföld, 2012. december 1.)

„Az MSZP helyi szervezete, szimpatizánsai aggodalommal figyelik városunk fideszes többségű önkormányzatának gazdasági és erkölcsi ámokfutását a Futura- és a szennyvíztisztító-pályázatok ügyében elindult elszámolási vita kapcsán. Értetlenül állunk az olyan jelenségek előtt, amikor a felelős polgármester, illetve képviselők felháborodott csodálkozással vádolják meg volt frakciótársukat, majd miután a megyei lap lehozza az ügyben érintett üzleti partnerük nyilatkozatát arról, hogy itt évek óta mindenki mindent tudott, próbálják az egészet elferdíteni, elhallgatni. Nem értjük azt az etikátlan magatartást, hogy az elvégzett munkákért járó díjakat a szabályos számlák ellenében nem fizetik ki, vállalva ezzel az esetleges perek végén megítélt milliós többletköltségeket. Szánakozva nézzük, ahogy váro-
sunk vezetése inkább felvállal a sikerdíjat kiszámlázó céggel egy jogilag, pénzügyileg kockázatos konfliktust, csak hogy eszközként használhassa a felhajtást a volt közös polgármesterük-frakciótársuk politikai lejáratására.
A Magyar Szocialista Párt helyi szervezete ezért felszólít valamennyi érintettet, akik a szerződések megkötésétől kezdve az »emlékezetvesztésen« keresztül a benyújtott számlák kifizetésének megtagadásáig »bábáskodtak« ennek a szégyenteljes történetnek a kifejlődése körül, hogy kérjenek elnézést a város polgáraitól és mondjanak le!" – áll az MSZP sajtóközleményében.

Olvasóink írták

 • 17. abszurdisztán 2012. december 07. 06:20
  „Tudjuk, hogy a politikai hatalom megtartásának vágya sokakban minden eszközt legitimizál (hazudnak, hazudnak, hazudnak...), de ez nem vezethet jóra. A város lakói felelősségteljes és dolgozni akaró képviselőket akarnak, akik nem a levitézlett fityesz pártkatonái....és a városvezetés terén is olyan embereket, akik nem a mutyiznak, mutyiznak,mutyiznak.....tudod: ti emlegettétek: Mutyiográd....ez már annál is sokkal rosszabb. Vajon mi jöhet még ??”
 • 16. kocsoggorog 2012. december 06. 18:46
  „abszurdisztán nem vagy képes felfogni, vagy nem akarod?
  Nem tudom melyik a jobbik eset...
  A kérdéseimre nem akarsz válaszolni, ugye?”
 • 15. abszurdisztán 2012. december 06. 06:38
  „MInt értelmiségi városlakó értetlenül állok az olyan jelenségek előtt, amikor a felelős polgármester, illetve képviselők felháborodott csodálkozással vádolják meg volt frakciótársukat, majd miután a megyei lap lehozza az ügyben érintett üzleti partnerük nyilatkozatát arról, hogy itt évek óta mindenki mindent tudott, próbálják az egészet elferdíteni, elhallgatni. Nem értem azt az etikátlan magatartást, hogy az elvégzett munkákért járó díjakat a szabályos számlák ellenében nem fizetik ki, vállalva ezzel az esetleges perek végén megítélt milliós többletköltségeket. Szánakozva nézem, ahogy városunk vezetése inkább felvállal a sikerdíjat kiszámlázó céggel egy jogilag, pénzügyileg kockázatos konfliktust, csak hogy eszközként használhassa a felhajtást a volt közös polgármesterük-frakciótársuk politikai lejáratására.
  A becsületes és korrekt városlakók nevében felszólítom valamennyi érintettet, akik a szerződések megkötésétől kezdve a benyújtott számlák kifizetésének megtagadásáig bábáskodtak ennek a szégyenteljes történetnek a kifejlődése körül, hogy kérjenek elnézést a város polgáraitól és mondjanak le!

  Nem Kovács Tamás a történet problémája, hanem a városvezetés.Nem az a bűnös, aki a bűn ellen tiltakozik, hanem az, aki elkövette .”
 • 14. kocsoggorog 2012. december 05. 23:18
  „abszurdisztán mondja a pártmesét, mint az imamalom...
  Kovács Tamás egszavazza a jelentést, a feljelentést, kiáll, hogy micsoda dolgot tett Szabó Miklós, majd két hónap múlva 180 fokot fordul és már azokat támadja, akikkel együtt szavazott
  Erre írj már valamit!
  Ja ezt még a szocik tagsága sem érti!
  Elmondjam mi áll a háttérben?
  Kovács Tamás gátlástalan hataloméhsége”
 • 13. Abrafax 2012. december 05. 21:05
  „A fentiek azt bizonyítják, hogy Kovács Tamás nem látja át az önkormányzat működését és a különböző jogköröket. A rossz hír az, hogy butul, mert utoljára még tudta - és ezen a szinten már a Cavinton Akadémia sem segít...”
 • 12. abszurdisztán 2012. december 05. 10:25
  „Miközben Orsolya azt mondja, hogy a város fizessen cégének vagy bontsa le a Futurát és adja vissza a kapott uniós támogatásokat, a városvezetés azt kommunikálja, hogy a város sikertörténete a Futura és mára már önellátóvá vált. :)”
 • 11. tökmindegy 2012. december 05. 08:38
  „Nem kedvelem Kovács Tamást, de most igazat adok neki.
  Csak az a furcsa, hogy miközben lemondást követel, ő maga a vizsgálóbizottság tagjaként asszisztál az ügyhöz. Természetesen van az a pénz, amiért megteszi.”
 • 10. pancser 2012. december 05. 06:52
  „9. abszurdisztán 2012.12.05. 05:03
  Véleményed Kovács Tamás csekély számú haverjának a véleménye.”
 • 9. abszurdisztán 2012. december 05. 05:03
  „Maga az egész ügy gyalázat.Képmutató módon letagadni , amiről tudnak és csodálkozni , hogy van ilyen számla.... hát ez gyalázat.Szemébe hazudni a városnak .... tisztességtelen.... Ügyvéd urak csodálkoznak, miközben rég tudtak a dologról.... böszmék ée mondjanak le.Alkalmatlanok.Hazugok.”
 • 8. Dr.Lang 2012. december 05. 04:34
  „Tipikus komo hozzaallas. Fizessek ki az emberek, amit ok alairtak. Bajnai detto: ne a bankoknak vagjunk oda, hanem kozvetlenul a nepnek. Na ezeket kene Eszak-Koreaba kuldeni munkataborba.”
 • 7. pancser 2012. december 04. 22:28
  „Mindenki "monnyon" le, mint annak idején Torgyán papa mondta. Mondtam én, hogy ritka gyenge politikus, de a legjobb ez soha nem hallottunk róla civil akármi. Ha ámokfutás, akkor Kovács Tamás. Döntse már el a várost szolgálja vagy mást, másokat. Ki hallott már olyat, hogy egy városi képviselő 100 milliós kifizetéseknél megkérdőjelezi a város jogát a számla felülvizsgálatára. Na ez a gyalázat egy képviselő részéről!”
 • 6. Losba 2012. december 04. 19:52
  „...szerintem mind menjen el kapálni, remélem 2014 ben egyiket sem válasszák meg...egykutyák”
 • 5. SiLa 2012. december 04. 16:59
  „A Kovács azt mérhetné fel, hogy a baloldali irányításkor kinek(kiknek) a kezére adták a város vagyonát, ezzel a város gazdasági irányítását.”
 • 4. Martinbá 2012. december 04. 14:11
  „Úgy látszik,Kovács Tamás amnéziában szenved!!”
 • 3. kocsoggorog 2012. december 04. 14:08
  „Te csak írod ami eszedbe jut?
  Szerintem az a felelős gazdálkodás, ha megnézzük egy kifizetés jogosságát, valós tartalmát.
  abszurdisztán akkor mondjon le főnököd, párttársad Kovács Tamás (MSZP) ???
  Nem fogjuk tartóztatni..
  A Beke gyerek már úgyis melegít a kispad mellett!”
 • 2. abszurdisztán 2012. december 04. 10:57
  „Igenis mondjanak le , mert bebizonyították , hogy közük nincs a felelős gazdálkodáshoz !!!”
 • 1. kocsoggorog 2012. december 04. 10:03
  „Akkor talán elsőként lemondhat Kovács Tamás, aki megszavazta a bizottság felállítását, megszavazta a bizottság jelentését, megszavazta, sőt nyilatkozott arról, hogy fel kell jelenteni Szabó Miklóst!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikulás-váró ünnepség Mecséren

Jótékonysági Mikulás-váró ünnepségre várják az érdeklődőket a templom előtti térre szerdán délután 4… Tovább olvasom