Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 16°C

Kosztolányival készültek

A Móra Ferenc Általános Iskola e tanévben is meghirdette hagyományos szavalóversenyét a város és környéke felsős diákjai számára.
Kosztolányi Dezső halálának 75. évében huszonöt versmondó készült a költő változatos témájú műveiből. A magyartanárokból álló zsűri (Blahovits Márta, Sallainé Félix Alexandra, Szalai Péterné) könyvjutalmakat és okleveleket adott át a legjobbaknak.

Az 5–6. évfolyamos kategória helyezettjei: első lett Piller Katalin (Ujhelyi-iskola), őt követi Komáromi Ágnes (Haller) és Horváth Anita (Dunakiliti). A 7–8. évfolyamos kategória győztesei sorrendben Vámos Áron (Haller), Ellenrieder Mira (Ujhelyi) és Varga Virág (Bolyai).

A mórás diákokat külön értékelte a zsűri. Az 5–6. osztályosok legtehetségesebbjei Tóth Liliána Laura (6. c), Balázs Anita (5. c) és Petőcz Anna (5. b), a 7–8. osztályosok közül pedig kiemelkedően szerepelt Fülöp Tamás (8. a), Novák Petra (8. c) és Lakner Richárd (7. b).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barcelonáig jutott el a Lipóti Pékség híre

Kedden este Barcelonában adták át a European Business Awards elismeréseit, melyben "Az év vállalkozója" kategóriában a tíz legjobb között a Lipóti Pékség is szerepelt. Tovább olvasom