Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Korai még dönteni

A Magyar Demokrata Fórum mosonmagyaróvári szervezete a város közrendjének védelméért létrehozott alapítványt támogatja. Az intézményhálózat átszervezésének eldöntését viszont korainak tartják; megalapozott és átgondolt határozatot várnak.
A Mosonmagyaróvár közrendjének védelméért létrehozott közalapítvány számlájához százezer forinttal járult hozzá a demokrata fórum helyi szervezete. Németh Sándor, a párt önkormányzati képviselője elmondta: két konkrét célt tűztek ki az anyagi támogatással. Az adomány a rendőrök hatékony munkavégzését szolgálja: egy gyorsan elvégezhető drogteszt, és egy, a vízi rendészet számára nélkülözhetetlen motorcsónak beszerzéséhez járulhat hozzá.

Szabó Miklós megyei elnök az intézményhálózat átszervezéséről fejtette ki a párt álláspontját. Véleménye szerint lázasan keresik az oktatási bizottságban az újabb alternatívákat, ám az MDF korainak tartja a nyári döntést. Szabó Miklós elmondta: megalapozott döntést kell hozni, nem lehet kapkodni a kérdésben.

Hosszú távra kell tervezni, s csak az egész struktúra áttekintése után lehet jó javaslatot tenni. Mivel az átszervezés csak a 2004–2005-ös tanévet érinti, ezért az MDH a határozat elnapolását kéri a következő testületi ülésen. A szeptemberi friss adatok begyűjtése után október-november körül lehet csak tiszta képet kapni az intézmények helyzetéről. Az elnök úgy gondolja: a halasztás a Gyári úti óvodát nem érinti, itt már döntéskész helyzet van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páncéltörő lövedékek, kézigránátok és lőpor

További több mázsa, a második világháborúból visszamaradt lőszert találtak a tűzszerészek annak a… Tovább olvasom