Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Kicserélik a távhővezetékeket

A városi távhővezetékek rekonstrukciója keretében kezdték a Magyar utcai csövek cseréjét és szigetelését. A tervek szerint a turistaszezon kezdetére elkészülnek a munkával a belvárosban.

A napokban kezdték meg a magyaróvári belvárosban lévő távhő- és melegvíz-vezetékek cseréjét. Mild Miklós, a Joule Kft. ügyvezetője a Kisalföldnek elmondta: a Magyar utcán folyó munkálatok a három éve megkezdett távhővezeték-rekonstrukciós program részei.

Ennek keretében ahol szükséges, kicserélik és teljes egészében újraszigetelik a csöveket. A földmunkákat és csőszereléseket alvállalkozók végzik, míg a hőszigetelés és a munka koordinálása a Joule szakembereinek a feladata. A tervek szerint a Magyar utcai munkálatokkal június közepére végeznek, így az útfelbontások a turistaszezon kezdetére már megszűnnek a belvárosban.

A Magyar utcai munkálatokkal párhuzamosan a városközponti óvoda és bölcsőde körzetében is elkezdték a csőrendszer rekonstrukcióját. Ezt követően, a nyári szezonban a Kórház utca környékén lévő távhő- és melegvíz-vezetékek cseréjét és újraszigetelését végzik el.

Méhes Ákos

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Duna horgászati haszonbérletben?

A Szigetköz–Felső-Duna Mente Térségfejlesztési Tanács nemrégiben megalakult idegenforgalmi bizottsága felvetette: a természetes vizek kerüljenek a horgászok kezelésébe. A Tanács napokban tartott megbeszélésén a turisztikai kínálatokról, lehetőségekről esett szó.
Tovább olvasom