Kisalföld logö

2015. 10. 13. kedd - Kálmán, Ede 1°C | 10°C

Kamionosok és Kurvák a Faházban -fotók

Itt a farsang, a mosonmagyaróvári Faházat fura népség lepte el szombat éjjel.

Annyira rosszra azért nem kell gondolni, mint ami a parti nevéből következtethető lenne, mindössze arról van szó, hogy mindenki, aki kamionosnak vagy kurvának öltözve érkezik ezekre a partikra, ingyenesen léphet be. A feltétel mindössze annyi, hogy legalább három markáns stíluselemmel bírjon a szerkó.

Íme a mosonmagyaróvári buli!


Fotók: Kovács Péter
1234 következő >> végére >>> 36 hozzászólás
Moderálásra küldöm 36. Lone_wolf.. 2011.02.13. 03:11

Nóóri istenő vagy..

Moderálásra küldöm 35. INVEKTUS 2011.02.11. 14:13

Én ismerek egy profi kamionost de az nemhord kockás inget és akáhiszitek akár nem
NEM látszik rajta hogy kamionos :D:D

Moderálásra küldöm 34. zseliakiraly 2011.02.10. 12:19

Hidd el, elemér, hogy ha én keresek valamit, azt megtalálom.
De a fő kérdés nem az volt, hogy miért nem találok meg minden eseményt a Kisalföld honlapján, hanem hogy miért pont ilyen kaliberű eseményt tesznek bele inkább, mint valami normálisabbat. Az csak az egyik fele, hogy nem értesítik a szervezők az újságot. Mert olyanokról is tudok (személyes tapasztalat), hogy az elküldött cikk 1. nem jelenik meg ("szűrnek"?), 2. későn jelenik meg, 3. megjelenik átfogalmazva, megnyírbálva.
Az emberek meg nem (csak) azt nézik, hogy mi volt Óvár honlapján a programajánlóban, hanem, hogy mi jelent meg az újságban.
Innentől meg már egész más a történet, amihez semmi köze se a kamionosoknak, se az utcalányoknak, se a beöltözős bálnak.

Moderálásra küldöm 33. Abrafax 2011.02.09. 20:20

30 -hoz: Valami olyasmi felület jól jönne helyben, mint a PestiEst. Csak kicsiben nem kifizetődő, de valamilyen helyi médium mellékletként megcsinálhatná. ( A Kisalföld /Lajtapressz ilyen volumennel biztos nem foglalkozik, inkább Vasban terjeszkedne.)

Fentiektől függetlenül farsangkor miden hétvégére jut átlag 4 bál a városban, amiből legalább egy olyan, amiről legalább beszámolni érdemes lenne. Most szombaton összesen hat rendezvényről tudott a taxisunk, Majorokban, Lucsonyban, a Faházban, a Kühnében és Kilitin kettő. (A szokott ereszd-el-a-hajamat a SanSiróban, Goában, Pedróban más lapra tartozik) Ezekből tallózhatott a tudósító.

Moderálásra küldöm 32. elemér 2011.02.09. 18:35

Sok butaságot olvasok itt mert az embereknek dunctja sincs hogy müxik az ujság. Egy ujságban az a rendezvény jelenik meg, amit megadnak. Valakinek azt kérni kell és az a valaki általában az aki a rendezvényt szervezi. Nem az ujságnak kell keresni hogy hol van a rendezvény, hanem neked. Kattintasz a helyiség lapjára és ott keresd. Ha nem találod akkor felhivod a helyiséget hogy ki tud mit ? Aztán tudni kell hogy mi az amit keresel és nagyjábol merre. Ezért van Mo.-n a Startlap. Aztán vannak közösségek is ahol hasonló mentalitásuak találkoznak. Szóval ez mind itt van és plusz. A Kisalföld az hireket közvetitt mint ujság. Rengeteg hir van manapság és lehetelen mindent az orrod elé rakni. Valamit neked is tenni kell hogy maximum kapd azt amihez hozzáférhetsz. Kérdezd meg kisfiad ha valamit nem értessz. Remélem ezzel segitettem.;))

Moderálásra küldöm 31. elemér 2011.02.09. 17:52

A böngészés nem ugy megy, mint ahogy azt te csinálod.
- Milyen nap van ma - azt kérdezted.
- Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban!
- Erre te jössz, hogy nem jó, ez tegnapi újság!

Moderálásra küldöm 30. zseliakiraly 2011.02.09. 12:35

Akkor helyesbítek:
BIZONYOS programokról írnak, bizonyos programokról nem. Az előbbiek nem mindig (ismétlem: nem mindig) akkora horderejűek vagy említésre méltók, mint azok, amikről írhatnának, de nem teszik.
Szerencsétlen mivoltom kattintott Óvár "kultur" progrmajára (olvasatomban: felső menü: Programok>Kultúra , itt keresés településre), ahol kemény három programot kaptam: két Flesch meg egy Fehér Ló. Már megbocsáss, elemér, de ennél azért több van. Ha te többet is találtál, áruld el, hol!
E fenti közjáték (és a lenti leszólásod) azonban nem változtat a tényen, hogy igénytelen bulikról cikkezni elég gáz.
Múzeumi esték a Cselley-házban, Városi Ifjúsági Klub bármely programja, Közéleti Akadémia - ezek mondanak neked BÁRMIT? Hallasz róluk valahol? Cikkezik róla a Kisalföld? Nem...

Moderálásra küldöm 29. elemér 2011.02.08. 22:52

Egyáltalán van néked fogalmad hogy most hol vagy ? Kattints Óvár kultur programjára te szerencsétlen.

Moderálásra küldöm 28. zseliakiraly 2011.02.08. 21:45

>>Abrafax
"Felelmelö közösségi élmény lehet prostinak látszó hölgyekkel mulatni a Faházban.
Egy cikket mindenképpen megér a család napilapjában :(((
Szponzorált az írás vagy az EU-elnökség kulturális programjának a része?"

Ott a pont.

Érdekes, hogy az agyonmoderált KO-n a kurva szót ennyiszer le lehet írni bármilyen moderálás nélkül... Igaz, akkor megkérdőjelezhető lenne maga a cikk is...
Óváron történnek ennél ezerszer kulturálisabb, ezerszer értelmesebb programok is - arról miért nem ír senki?

Moderálásra küldöm 27. elemér 2011.02.08. 20:27

Én csak elmagyaráztam hogy honnan van az ötlet, Ámerikábol. Öltözet, életstilus és kultura amit majmoltok. Én kijártam a sulit és ismerem az elméletit. Nem sikerült a vizsga, mert megijedt az ipse mikor bevettem a kanyart és elsöpörtem a táblát. Azt mondta utána, hogy nem ajánlja nékem ezt a szakmát.


36 hozzászólás1234 következő >> végére >>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Gyengén fűtött tanműhely Mosonmagyaróváron?

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!