Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Kamionosok és Kurvák a Faházban -fotók

Itt a farsang, a mosonmagyaróvári Faházat fura népség lepte el szombat éjjel.

Annyira rosszra azért nem kell gondolni, mint ami a parti nevéből következtethető lenne, mindössze arról van szó, hogy mindenki, aki kamionosnak vagy kurvának öltözve érkezik ezekre a partikra, ingyenesen léphet be. A feltétel mindössze annyi, hogy legalább három markáns stíluselemmel bírjon a szerkó.

Íme a mosonmagyaróvári buli!


Fotók: Kovács Péter

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. Lone_wolf.. 2011. február 13. 03:11
  „Nóóri istenő vagy..”
 • 35. INVEKTUS 2011. február 11. 14:13
  „Én ismerek egy profi kamionost de az nemhord kockás inget és akáhiszitek akár nem
  NEM látszik rajta hogy kamionos :D:D”
 • 34. zseliakiraly 2011. február 10. 12:19
  „Hidd el, elemér, hogy ha én keresek valamit, azt megtalálom.
  De a fő kérdés nem az volt, hogy miért nem találok meg minden eseményt a Kisalföld honlapján, hanem hogy miért pont ilyen kaliberű eseményt tesznek bele inkább, mint valami normálisabbat. Az csak az egyik fele, hogy nem értesítik a szervezők az újságot. Mert olyanokról is tudok (személyes tapasztalat), hogy az elküldött cikk 1. nem jelenik meg ("szűrnek"?), 2. későn jelenik meg, 3. megjelenik átfogalmazva, megnyírbálva.
  Az emberek meg nem (csak) azt nézik, hogy mi volt Óvár honlapján a programajánlóban, hanem, hogy mi jelent meg az újságban.
  Innentől meg már egész más a történet, amihez semmi köze se a kamionosoknak, se az utcalányoknak, se a beöltözős bálnak.”
 • 33. Abrafax 2011. február 09. 20:20
  „30 -hoz: Valami olyasmi felület jól jönne helyben, mint a PestiEst. Csak kicsiben nem kifizetődő, de valamilyen helyi médium mellékletként megcsinálhatná. ( A Kisalföld /Lajtapressz ilyen volumennel biztos nem foglalkozik, inkább Vasban terjeszkedne.)

  Fentiektől függetlenül farsangkor miden hétvégére jut átlag 4 bál a városban, amiből legalább egy olyan, amiről legalább beszámolni érdemes lenne. Most szombaton összesen hat rendezvényről tudott a taxisunk, Majorokban, Lucsonyban, a Faházban, a Kühnében és Kilitin kettő. (A szokott ereszd-el-a-hajamat a SanSiróban, Goában, Pedróban más lapra tartozik) Ezekből tallózhatott a tudósító.”
 • 32. elemér 2011. február 09. 18:35
  „Sok butaságot olvasok itt mert az embereknek dunctja sincs hogy müxik az ujság. Egy ujságban az a rendezvény jelenik meg, amit megadnak. Valakinek azt kérni kell és az a valaki általában az aki a rendezvényt szervezi. Nem az ujságnak kell keresni hogy hol van a rendezvény, hanem neked. Kattintasz a helyiség lapjára és ott keresd. Ha nem találod akkor felhivod a helyiséget hogy ki tud mit ? Aztán tudni kell hogy mi az amit keresel és nagyjábol merre. Ezért van Mo.-n a Startlap. Aztán vannak közösségek is ahol hasonló mentalitásuak találkoznak. Szóval ez mind itt van és plusz. A Kisalföld az hireket közvetitt mint ujság. Rengeteg hir van manapság és lehetelen mindent az orrod elé rakni. Valamit neked is tenni kell hogy maximum kapd azt amihez hozzáférhetsz. Kérdezd meg kisfiad ha valamit nem értessz. Remélem ezzel segitettem.;))”
 • 31. elemér 2011. február 09. 17:52
  „A böngészés nem ugy megy, mint ahogy azt te csinálod.
  - Milyen nap van ma - azt kérdezted.
  - Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban!
  - Erre te jössz, hogy nem jó, ez tegnapi újság!”
 • 30. zseliakiraly 2011. február 09. 12:35
  „Akkor helyesbítek:
  BIZONYOS programokról írnak, bizonyos programokról nem. Az előbbiek nem mindig (ismétlem: nem mindig) akkora horderejűek vagy említésre méltók, mint azok, amikről írhatnának, de nem teszik.
  Szerencsétlen mivoltom kattintott Óvár "kultur" progrmajára (olvasatomban: felső menü: Programok>Kultúra , itt keresés településre), ahol kemény három programot kaptam: két Flesch meg egy Fehér Ló. Már megbocsáss, elemér, de ennél azért több van. Ha te többet is találtál, áruld el, hol!
  E fenti közjáték (és a lenti leszólásod) azonban nem változtat a tényen, hogy igénytelen bulikról cikkezni elég gáz.
  Múzeumi esték a Cselley-házban, Városi Ifjúsági Klub bármely programja, Közéleti Akadémia - ezek mondanak neked BÁRMIT? Hallasz róluk valahol? Cikkezik róla a Kisalföld? Nem...”
 • 29. elemér 2011. február 08. 22:52
  „Egyáltalán van néked fogalmad hogy most hol vagy ? Kattints Óvár kultur programjára te szerencsétlen.”
 • 28. zseliakiraly 2011. február 08. 21:45
  „>>Abrafax
  "Felelmelö közösségi élmény lehet prostinak látszó hölgyekkel mulatni a Faházban.
  Egy cikket mindenképpen megér a család napilapjában :(((
  Szponzorált az írás vagy az EU-elnökség kulturális programjának a része?"

  Ott a pont.

  Érdekes, hogy az agyonmoderált KO-n a kurva szót ennyiszer le lehet írni bármilyen moderálás nélkül... Igaz, akkor megkérdőjelezhető lenne maga a cikk is...
  Óváron történnek ennél ezerszer kulturálisabb, ezerszer értelmesebb programok is - arról miért nem ír senki?”
 • 27. elemér 2011. február 08. 20:27
  „Én csak elmagyaráztam hogy honnan van az ötlet, Ámerikábol. Öltözet, életstilus és kultura amit majmoltok. Én kijártam a sulit és ismerem az elméletit. Nem sikerült a vizsga, mert megijedt az ipse mikor bevettem a kanyart és elsöpörtem a táblát. Azt mondta utána, hogy nem ajánlja nékem ezt a szakmát.”
 • 26. janika 2011. február 08. 19:25
  „Mi van, ha valaki, papnak és a szakácsnőjének öltözve lép oda be? Sőt felmutatja ajogsiját a kamion vezetésről?”
 • 25. b.ildi57 2011. február 08. 18:51
  „Elemér neked semmi közöd a kamionosokhoz azért mert egy két kamionos tényleg elmegy egy kurvával azt nem lehet általánosítani. Gondolom kis hazánkból te nem nagyon mentél ki.
  Én már egypárszor /sokszor/ voltam a férjemmel nyugaton és láss csodát a kamionos parkolókban nincs kurva de ami van gyönyörű parkolok fürdőkkel lehet hogy te olyanba még nem is jártál. Arra felé a kamionosokat nem szólják le hanem megbecsülik. A röhej hogy te itt leszólod a kamionost amikor állítom egy normális iskolád sincs. De még pénzed se hogy le tegyél annyi vizsgát hogy külföldön kamiont vezethess. Nem elég ám egy jogsi kell hozzá még a nemzetközi vezetés is . Úgyhogy jó lesz ha maradsz a kaptafánál és csak arról dumálsz”
 • 24. Trilli 2011. február 08. 15:16
  „Elemér Te egy nagyon okos ember lehetsz.Ámerika ahogy Te nevezed, valszeg csak az álmaidban meg a számítógépeden van, máshol nem mutatkozik, mert mindent az internetről veszel. Csak kattintasz és kéééész....”
 • 23. elemér 2011. február 08. 14:04
  „Nyugaton vannak Truck Stop-ok, persze azok messze vannak az Ámerikai minöségi szolgáltatásoktol. Amik jártasok a nagyvilágban és az unioban. Vagyis jobban feltalálják magukat ott mint ti. Kattintok egyet, és elöttem a térkép meg a forum angolul. A kamionosok is az inglish lengvidzst használlják meg a GPS-szolgáltatást amit az Amik adnak a világnak. Igy aztán ti se tévedtek el nyugaton. Bukarest vagy Budapest az mind ott van a GPS-n. Tokosok meg már régóta nyomják az inglish lengvidzst. Abrafa.. biztos hogy eltévedne ilyen helyen. Kétlem hogy járt valaha életében Mo. határain tul.

  http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=26959

  http://www.autohof.net/wanted.htm”
 • 22. Abrafax 2011. február 08. 12:53
  „Felelmelö közösségi élmény lehet prostinak látszó hölgyekkel mulatni a Faházban.
  Egy cikket mindenképpen megér a család napilapjában :(((
  Szponzorált az írás vagy az EU-elnökség kulturális programjának a része?”
 • 21. nosigno 2011. február 08. 12:44
  „A kamionos öltözékből a klumpát kihagytátok, pedig lényeges dolog.
  Akinek gondja van a kamionosok öltözködésével, azoktól kérdezem: miben vezessenek szmokingban? XD Tudjátok, akkor egy külön pót kellene csak a ruhájuknak, ha elindulnak több hétre melózni ( lásd. W. akár 6 hét is )”
 • 20. elemér 2011. február 08. 11:24
  „A kamionosok vonzák a kurvákat, tudnillik sokáig az uton vannak és nem otthol. Nagy pénzt keresnek és a kurváknak ez aranybánya. Ezért a Truck Stop-nál a kurvák megtalálhatók. Kamionosok és Kurvák innen származik. Igy néz ki egy Truck Stop péntek este Ámerikában.

  http://www.youtube.com/watch?v=j59h8rnn3aU

  Ami a kamionosokat illeti, ök a profik az uton, és nem ti. Az egy életforma ami a szabadságot képviseli, amiröl ti csak álmadoztok.”
 • 19. MSangel 2011. február 08. 11:05
  „Normális ember ilyen bulikba meg nem jár! Igénytelen!”
 • 18. pancser 2011. február 08. 09:03
  „Elég hülye ötlet! Nem tudom ki szereti, ha a nője kurvának öltözik, azért ez még sem ugyan az, mintha szakácsnőnek. Az sem éppen jó ötlet, hogy a kamionsofőröket párosítják a kurvákat. Persze ízlés dolga minden, de nekem nem jön be!”
 • 17. Imcsi 2011. február 08. 08:42
  „8. Csetneky! Ez tetszett!”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyengén fűtött tanműhely Mosonmagyaróváron?

Olvasói SMS: a mosonmagyaróvári szakoktatási intézményben a tanműhelyben 10 fok meleg sincs. Tovább olvasom