Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Ízelítő a nyugdíjas-klubok életéből

Mosonmagyaróvár - Bár már délelőtt elkezdődött a közös főzőcske, délutánra is maradt kóstoló az akkor érkezőknek.

A mosonmagyaróvári nyugdíjasklubok gazdag tevékenységéről időről időre már beszámoltunk lapunk hasábjain. Vasárnap a Mosoni-Duna partján a mosonmagyaróvári önkormányzat támogatásával közös programot szerveztek a kluboknak.

Hat nyugdíjasklub tagjai, mintegy háromszázan választották ezt a hétvégi programot. A hagyományteremtő szándékú rendezvény – amint a résztvevők hangsúlyozták – kiváló lehetőség a találkozásra, a kapcsolatteremtésre, barátságok születésére. A helyi önkormányzat anyagi támogatásával a bográcsokból nem hiányzott a hagyományos halászlé, gulyás és pörkölt, míg a Majoroki Nyugdíjasklub egy erdélyi húskülönlegességgel, az ún. miccsel lepte meg társait.

– A Kühne Nyugdíjasklub gazdag tevékenységgel várja tagjait: sokat kirándulunk, kiállításokra, előadásokra járunk közösen, együtt ünnepelünk – avat be a szervezet életébe Puskásné Piller Klára, a klub vezetője, aki jelen rendezvény fontosságát is kiemelte.

A délután folyamán – a gasztronómiai ízelítő mellett – a klubok lehetőséget kaptak arra, hogy tehetséges tagjaik bemutatkozzanak. Voltak, akik tánccal-énekkel szórakoztatták a közönséget, mások szavalatokkal lepték meg az érdeklődőket. A meghívott előadó operettrészletekkel színezte a délután programját.

Mészely Réka

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hangverseny a gyógyulásért

Rajka - „Erős hitem és a családom segített a felépülésben„ – suttogja betegágyán Sándorné Hönigmayer Erzsébet, aki Rajkán május végén egy balesetben életveszélyes koponyaalapi sérülést szenvedett, és lábszára is eltört. A rajkai civilek összefogtak támogatására. Számlát nyitottak és vasárnap jótékonysági hangversenyt tartanak. Tovább olvasom