Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Ivartalanítás: vállalják a műtétek költségeit

Ismét ivartalanítási hetet szervez a mosonmagyaróvári Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány a nem kívánt szaporulatok megelőzése érdekében április elején.
Az egy héten át tartó kampány során – előzetes bejelentkezés alapján – az alapítvány teljes egészében átvállalja az akár több tízezer forintos műtét költségeit. Az állatok gazdáinak csupán a gyógyszerek árát kell fedezniük.

Az alapítvány mellé állt a népszerű Alma együttes is és támogatják a célkitűzéseiket.
Az alapítvány mellé állt a népszerű Alma együttes is és támogatják a célkitűzéseiket.

Az Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány tavalyi ivartalanítási akciójára is nagy volt az érdeklődés, a felhívásra több száz kutya és macska gazdája jelentkezett, jóval több, mint amennyit az alapítvány anyagi korlátai lehetővé tettek. Így végül összesen mintegy félszáz házi kedvencen végezték el a műtétet ingyenesen.

Az ivartalanítási akción túl az Utolsó Esély alapítvány továbbra is segítséget nyújt Mosonmagyaróváron azokon a beteg vagy sérült állatokon, melyek gazdái anyagi helyzetük miatt nem tudják fedezni a gyógykezelés magas költségeit. A kezelések költségeit felajánlásokból, támogatásokból és az adó egy százalékából finanszírozzák. Az alapítvány mellé állt az Alma együttes, támogatva célkitűzéseiket.

Ismét ivartalanítási hetet szervez a mosonmagyaróvári Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány.

Az alapítvánnyal és az ivartalanítási akcióval kapcsolatban további információ kérhető az www.utolsoeselyalapitvany.hu internetes címen, illetve a 207-183-as telefonszámon.

Olvasóink írták

 • 4. Settyke 2012. április 24. 15:07
  „"Az egy héten át tartó kampány során - előzetes bejelentkezés alapján - az alapítvány teljes egészében átvállalja az akár több tízezer forintos műtét költségeit. Az állatok gazdáinak csupán a gyógyszerek árát kell fedezniük."

  Számomra ez teljesen egyértelmű.A műtét költségét átvállalják,a gyógyszereket fizetni kell!
  Tény,hogy nem olcsó a Novák,de felszereltségben és gyakorlatban az egyik legjobb.Lehet választani,van elég állatorvos Mosonmagyaróváron.”
 • 3. Csipetke 2012. április 05. 10:50
  „Hát bizony, nem mindegy melyik állatorvoshoz viszem az állatkámat, és mennyit vágnak le rólam ingyenes akció keretében!”
 • 2. madrasi 2012. április 04. 17:05
  „LOL :D :D
  torcsi!
  Tavaly ez a Novák ugyanígy átvágott minket. Öt rugót fizettünk a gyógyszerekért az ingyenes akcióban, közben idén a menedék alapítvány féle akcióban, ami 50%-os támogatást biztosít, ahogy írtad 4500 egy macsek műtétje :D :D Múlthéten a kisalföldös cikk után kiváncsiságból fel is hivtam őket hogy tényleg annyi, mondták hogy annyi persze vigyem a választott állatorvosi rendelőbe :D
  Ekkora szemfényvesztést mint amit ez a Novák csinál. :D”
 • 1. kistorcsi 2012. április 04. 16:43
  „Nevetséges bakker tavaly elvittük anyukámék macskáját (csak az eggyik mehetett a szűk keretszám miatt!!) ehhez a doktorhoz az ugynevezett ingyenes ivartalanitási akcióra és 5500 forintot fizettem a gyógyszerekre!! Két hete a másik két cicát vittük el a már kb. hetek óta futó 50 százalékos városi ivartalanitása két külön dokihoz akcióra és mindkét helyen 4500 (!!!) forintot fizettünk! A másik felét állták a helyi állatvédők. Hogy van az hogy az ingyenes akcióan több a költség mint az 50 százalékosban? No komment. Sokat elárul ez a dolog és a doki szándékairól...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takarítás a vízen - felhívás szemétszedére

A Tengri Mosonmagyaróvári Íjász és Hagyományőrző Egyesület idén is, immár évek óta tavaszi… Tovább olvasom