Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 33°C Még több cikk.

Igazi szeretetbomba a nagycsalád

Jubileumi műsorral ünnepelte fennállása 25. évfordulóját a mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete a Flesch Károly Kulturális Központban.
Dr. Orbán Józsefné elmondta: az egész napos rendezvény délelőttjén a gyermekeknek kedveskedtek. A Halászi Marionett Bábcsoport tagjai szórakoztatták először a rendezvényre érkezőket. A résztvevők ügyeskedhettek kedvükre a kézműves-foglalkozásokon, lovagolhattak, íjászkodhattak.

A negyedszázados Életfa a tevékenységét támogatók – köztük cégek, vállalatok, magánszemélyek és önkormányzati egységek – segítségét oklevelekkel és emléklapokkal köszönte meg, akárcsak az elnökségtől búcsúzó Lauer Katalin 25 évnyi áldozatos elnöki munkáját.

A résztvevők kedvükre ügyeskedhettek a kézműves-foglalkozásokon.
A résztvevők kedvükre ügyeskedhettek a kézműves-foglalkozásokon.


Jubilált az egyesület „Táncos lábú anyukák és apukák" tánccsoportja is. Ők öt évvel ezelőtt lepték meg először az egyesület tagjait egy fergeteges kánkán bemutatásával, és azóta is rendszeres szereplői a város különböző rendezvényei-
nek is.

– Egyik fontos célkitűzésünk a nagycsaládos életforma értékeinek felmutatása – tudatta az új elnök. – Talán sikerült ezt megvalósítani azzal, hogy színpadra szólítottuk az egyesület legnagyobb létszámú – hat-tizennégy gyermeket nevelő – nyolc famíliáját. Egyként vallották, hogy sok törődéssel jár a több gyermek, de minden szülő számára igazi „szeretetbomba" a nagycsalád. Támogatóink révén mind a nyolc család egy-egy ajándékcsomaggal térhetett haza – mondta az elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gálaműsort rendeztek a Vackor Óvodában

A jótékonysági gála bevételét az intézmény udvarának felújítására fordítják. Tovább olvasom