Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Figyelmetlenül hajtott ki - egy gyerek is sérült

M1 - Hárman sérültek meg - köztük egy kisgyerek - abban a balesetben, ami kedden dél körül történt a 86-os főúton Mosonmagyaróvár határában, az autópálya felüljárón.

Egy német rendszámú Opel érkezett az autópályáról, a sofőr vélhetően figyelmetlenül próbált kihajtani a 86-os főútra, ezért nem vette észre a Mosonmagyaróvár felől érkező Opel Astrát. A két autó összeütközött. A baleset során a vétlen járműben ketten könnyen, míg egy utas súlyosan sérült.


Baleset az autópályánál

Olvasóink írták

 • 9. akela4 2009. szeptember 04. 07:11
  „Már nekem is volt ott meleg helyzetem és csak a hatalmas fékezés mentettmag az ütközéstől, mert a pályáról lehajtó autós mit sem törődött azzal, hogy nekem lenne a kresz szerint elsőbbségem. Meg kéne nézni, elegendő e azon a szakaszon csak a stoptábla, oda kéne egy olyan fekvőrendőr, mint egypár helyen elhelyeztek, hogy még huszas tempóval is kapaszkodi kekk a kormányba, hogy ne verje be az ember magát.
  Egyszerűen mondva nálunk csak annak jár elsőbbség, akinek megadják. Volt már olyan halyzetem is, hogy avétkes vezető egyszerűen nem is oda nézett, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy Ő megy akkor is és mit akarsz Te itt! A közlekedési morál szerintem már régen negatív előjelű sajnos.
  Ennél dúrvább esettel is találkoztam, nem tudom kinek a jogát sérteném, ha rendszámot is mellékelnék az esethez? Érdekelné e valakit egyáltalán, mert láttam szolgálatos rendőröket beszélgetve továbbmenni a nyilvánvaló szabálytalanság mellett, ugyanakkor, ugyanott, ugyanazért megbüntették az ismerősöm!”
 • 8. 13.István 2009. szeptember 03. 18:35
  „Imcsi!
  Igazad van Erdélyi Magyar, Szlovák, Román, Szerb is lehetett : Sőt még TÖRÖK is ? de Német is !
  Akárki is figyelmetlen volt !”
 • 7. Imcsi 2009. szeptember 02. 15:34
  „Ácsi! Az autó rendszáma a vezetőjéről nem ad információt!”
 • 6. krisztina88 2009. szeptember 02. 11:55
  „Hát igen!Megint német.Gondolhattam volna.Mindíg ezek csinálják a balhét meg az osztrákok.Igaz magyarba is van aki nem tud vezetni!És miért mindíg a kamionosokat szídják?Nem mindíg ők a hibásak és nem mindegyik hajt mint az állat!!!Attól még hogy nagy attól még nem mindíg ő okozza a balesetet!!!!!!!!!!”
 • 5. 13.István 2009. szeptember 02. 09:33
  „A Német azt gondolta Magyarországon is úgy van mint náluk,aztény mindenki aki lehajt a pályáról egy ideig
  sebesség fogja egy bizonyos időnek el kell telnie míg a főúton az előirtat tartani tudja , de lehetséges a telefonálás is a táblát látnia kellett volna ha figyelmes ! Vagy oda egy rázókát kellene késziteni és lenne ébresztő!!”
 • 4. Imcsi 2009. szeptember 01. 20:26
  „A vétlen járműben hárman sérültek. Ketten könnyebben, egy pedig súlyosan!----így már érthetőbb?”
 • 3. megmindiggyöri 2009. szeptember 01. 20:13
  „"A baleset során a vétlen járműben ketten könnyen, míg egy utas súlyosan sérült." -ez értelmetlen.”
 • 2. Imcsi 2009. szeptember 01. 15:45
  „Veszélyes hely, ez igaz! De figyelmetlenül vezetve nincs veszélytelen hely!
  A kerékpárosok és a traktorok nem oda valók, de hát nincs más választásuk!”
 • 1. pancser 2009. szeptember 01. 12:46
  „Ami azt illeti elég veszélyes hely. Már önmagában az az ötlet rossz, hogy a ráhajtást egy felüljáró tetejére tették. Ez bizony el van fuserálva. Biciklisek is járnak arra, bicikliút sehol, meg az iszonyú kamionforgalom, a terményszállító traktorokról ne is beszéljünk amelyek a Lajtába hordják a gabonát! Spóroltunk!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszépül az iskola

Közel 200 millió forintból újul meg a halászi általános iskola: többek közt szerkezeti felújításra és új épületrésszel való bővítésre kerül sor. Tovább olvasom