Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Elvitték a spórolt pénzt

Újrónafő - Ismét figyelemeltereléssel loptak meg egy idős embert ismeretlenek. Ezúttal az autójuk tárolásáért ígértek pénzt az elkövetők.

Egy 72 éves férfihez csengetett be három ismeretlen a minap Újrónafőn azzal, hogy a személyautójukat szeretnék majd az udvaron tárolni és ezért megőrzési díjat is fizetnének. Az ismeretlenek még előleget is akartak adni, ám csak nagy címletű pénz volt náluk, ezt át is adták, majd kérték a visszajárót. Az idős férfi a megtakarított pénzéből elővette a visszajáró összeget, majd az idegenek távoztak. Ezt követően derült csak ki, hogy átverésről van szó, az ismeretlenek elvitték a férfi otthon tárolt megtakarított pénzét, mintegy 170 ezer forintot.

Olvasóink írták

 • 10. janika 2009. november 12. 13:43
  „"kispisták" az efféle esetekben maga a rendszer a "tipp adó" Mivel a pribékei nemképesek kivonni a forgalomból az elkövetőket! A valóság meg nem mindig szép, nem, ahogy képzelik a tökfilkók!”
 • 9. jánosi 2009. november 11. 21:13
  „janika rendkivül magabiztos és öntelt vagy. Miért gondolod, hogy lenyelted a bölcsek kövét ?
  bár inkább néha folyadékra gyanakszom, ami megárthat .............
  Kevesebb témához szólnál hozzá, több lenne !
  A stilusod pedig ? maga az ember ...........”
 • 8. 13.István 2009. november 11. 19:58
  „Ismétlem ! Vajon ki a tippadó ???? Talán ???”
 • 7. janika 2009. november 11. 19:23
  „"jánosi" sajnálom, hogy nem veszed észre, hogy írásaim csak is a valóságnak megfelelő, és a tapasztalataim alapján fogalmazódnak meg! Persze, akit érdekel és nem rest az utána is járhat! Igaz, hogy akit érdekel és érdeklődik e témában az elutasításokat fogy kapni, mert a szégyen és a felületes munka takargatása sokkal fontosabb, mint a valóság feltárása és segítése.”
 • 6. invektus 2009. november 11. 18:56
  „Ez nem más mind naivság”
 • 5. jánosi 2009. november 11. 16:19
  „janika nagyon fel villanyozódtál a témától ! Valamiért érdekel ?”
 • 4. janika 2009. november 11. 13:55
  „A CIA-nak nincs olyan szervezete Amerikában, mint ezeknek ebben az országban. A Zsaru magazin is adott hírt róluk, habár elég gyatrán!Fél ezektől mindenki nemcsak a hatóságaink.”
 • 3. 13.István 2009. november 11. 10:58
  „Vajon ki a Tippadó ??”
 • 2. janika 2009. november 10. 21:17
  „Így van ez, amikor maga a hatóság szabadítja az ilyen elmebetegeket az emberekre! volt már rá példa a fél országot bejárta már a hír! A rafinált bűnözők betanítják az elmebeteget, aki a némi teátrális képességével veri át a gyanútlan embereket. Utána meg futhatnak a pénzük után! A hatóságoknak legfeljebb az a dolga, hogy megbüntessék a banda egyik tagját és letettek az ügyről, jöhet a következő eset! Ők nem lesznek munkanélküliek az biztos. Volt eset a mikor országos orvosszakértők megállapították, a kivitelező az elmebeteg
  és a munkaképességének a 82% elveszítette már születésekor. De a társadalombiztosító jogásza elintézte, hogy ne kapjon semmiféle ellátást az elmebeteg, hisz kitűnően be tudja a védtelen embereket csapni és kizsebelni ez is munka! Így csak 40%-os rokkant! Tehát addig fosztogathat e banda ismét tovább míg a rendőrségünk el nem kapja és nem teszik ismét hűvösre!”
 • 1. Jandex 2009. november 10. 20:23
  „Bögöly meló!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bencét a nézők segítették a döntőbe

Az utolsó pillanatig bízott benne, hogy a Csillag születik tizenkét döntőse közé kerülhet: Brasch… Tovább olvasom