Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Döbbenet és humánpolitika

Az eldurvult kampány miatt mélységes megdöbbenésének és felháborodásának adott hangot a Magyar Demokrata Fórum mosonmagyaróvári szervezete szerdai sajtótájékoztatóján.
 Sólyom Tibor elnök elmondta: értetlenséggel fogadták a névte lenek kiadta „Ébredj, Moson magyaróvár!" című kiadvány második számában ugyancsak név nélkül megjelent „Nem ke veredik az alma a körtével" című írást, és annak tartalma, hangne me miatt panasszal éltek a vá lasztási bizottságnál.
Muráncsik László és Mitterer János, a városközpont két körze tének képviselőjelöltjei a város rész égető problémái között em lítették a Marx és Engels utca kereszteződésében egy körfor galom kialakítását, a Kiserdő utcai Lajta-híd kiszélesítését, il letve a volt rádióállomás helyén egy pihenőpark létrehozását. A művelődési házban zajló kereskedelmi tevékenységek ki szorításával az intézményt kizá rólag kulturális célokra kell hasznosítani.

Sólyom Tibor a szervezet hu mánpolitikai elképzelései közül kiemelte a háziorvosi szolgálat és a gyógyszertárak fontosságát minden városrészben, a vállal kozói tőke bevonásával a sport fejlesztését, valamint a szociális támogatások elosztásának felül vizsgálatát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy asztalnál a móvári polgármesterjelöltek

Mosonmagyaróvár három polgármesterjelöltjét, Stipkovits Pált (MSZP), dr. Árvay Istvánt (Fidesz-MPP),… Tovább olvasom