Kisalföld logö

2018. 10. 16. kedd - Gál 11°C | 21°C Még több cikk.

Csúszik a pályázatbeadási határidő

Hamarosan indul a LEADER-pályázatok harmadik köre.
Ám fontos változás, hogy a Szigetköz–Mosoni-sík LEADER Egyesület a napokban kapta a tájékoztatást arról, hogy a rendelet kihirdetésének elhúzódása miatt a pályázatok benyújtási időszaka június 3. helyett június 17-én kezdődik. Az indoklás szerint azért, hogy a kihirdetést követően rendelkezésre álljon a szükséges felkészülési idő. A pályázatokat változatlanul a forrás kimerüléséig, de legkésőbb augusztus 31-ig lehet majd benyújtani. Grundtner Gábor munkaszervezet-vezető elmondta: a pályázatokkal kapcsolatban várják a térségi vezetők, civil szervezetek, magánszemélyek elképzeléseit. A helyi bírálóbizottság dönti el, illeszkedik-e az ötlet a stratégiához, illetve megvalósítható-e.

Az egyesület tervezi, hogy beindítja saját pályázatát is. Ezzel alapvető céljuk, hogy a fiatalokat is bevonják a közösségi életbe, erősítsék a helyi identitást.

„Az Alpokalja–Ikva mente LEADER Egyesülethez hasonlóan szeretnénk mi is kialakítani a térségi tananyagot, a Darányi Ignác Terv vidékfejlesztési programjának támogatásával" – tudatta érdeklődésünkre a szakmai vezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra műtik a letépett karú férfit

Hat órán át műtötték és kedden újabb operáció vár arra a halászi férfira, akinek szombaton tépte le munka közben az alkarját egy munkagép. Tovább olvasom