Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Baleset szemtanúit várják

Szemtanúk, illetve az okozó jelentkezését várja a rendőrség egy, a minap a Fő úton történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében.
A baleset május 8-án, kedden délután 1 óra körül történt a Fő úton, a Serényi kapunál lévő gyalogátkelőn. A zebrán egy nő akart átkelni elektromos kerekes székével a Városház utca irányába, amikor egy, a Fő úton érkező személyautó nekiütközött. Ezután a jármű vezetője továbbhajtott anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés. A balesetben egyébként a nő nem sérült meg, ám a kerekes székében anyagi kár keletkezett.

A rendőrség várja a balesetet okozó autó vezetőjének jelentkezését, illetve mindazokét, akik látták az ütközést, vagy bármit tudnak a járműről. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 96/215-433-as számon.

Olvasóink írták

 • 7. tökmindegy 2012. május 13. 22:20
  „A polgármesteri hivatal, és a Honvéd utca közötti szakaszon, ami kb. 250 méter, mindösszesen 5 (azaz öt) gyalogátkelő van.
  A szóban forgó zebra valóban beláthatatlan a szabálytalanul parkoló autóktól, melyek között sok rendőrautó is található.
  Kíváncsi lennék, mit tennnóe a rendőrség, ha besétálnék hozzájuk a kollégákról készült fényképpel. Valaszínúleg azonnal eékérnék az elsősegély-csomagomat.”
 • 6. vadalma 2012. május 13. 16:31
  „Kedves Hozzászólók!
  Nagyon örülök, hogy végre ennyien szóvá teszik ezt a Fő utcai zebra ügyet! Kár, hogy CSAK mi, és CSAK itt!!!
  Naponta többször járok arra, nagy rutinnal kelek át azon a bizonyos zebrán, mégis havi átlagban legalább 1-2X csak az én elővigyázatosságomon múlik, hogy nem történik baj. Nagyon elegem van belőle! A fél piarista iskola és a kétharmad gimnázium ott kel át. Már több diákot elütöttek egyébként ott az elmúlt kb 10 évben!
  1000%-ban egyetértek RickCartmannal és ladának mondom: nem a Városház utca utáni zebráról van szó. Azt tényleg feloldja az utca, de az előtte lévőt NEM! Tehát ott valóban hatályos még a tilos tábla. Azt sem értem, hogy a néha ott álló reggeli forgalomirányító rendőr is simán elnézi ezt a szabálytalanságot. Mit várunk akkor az autósoktól? Bár ez nem menti az autósok felelősségét és szabály betartási kötelezettségét, de ha egyszer nem látja a gyalogost az ott parkoló autóktól, én nem hibáztatom annyira...
  Bízom benne, hogy egyszer csak lesz foganatja ezeknek a kommenteknek is, bár bevallom, attól tartok, hogy valami nagy szörnyűségnek kell történnie, hogy változzék a dolog.
  (Ja! És a gyerekekre csak reggel kell vigyázni a rend őrének, délután már nem????)”
 • 5. KoPi 2012. május 12. 07:28
  „A kijelölt gyalogátkelőnek kell több tiszteletet adni az autósoknak, a megállni tilos tábla ott teljesen felesleges.”
 • 4. Alex64 2012. május 12. 05:06
  „Szerintem egy dolog kellene az pedig az, hogy betartsák az autósok a zebra megközelítésének szabályát.! Az pedig egy nagyon egyszerű szabály bár mikor bár milyen körülmény között meg tudjon állni.”
 • 3. RickCartman 2012. május 11. 22:52
  „igen, ott serénykednek a lomizó, tökmagrágcsáló népek a kebabos előtt, parkolnak is olyan autókkal, hogy már az is csak lomnak való - ettől még a zebra szent és sérthetetlen, csak nem belátható: a Pozsonyi út felől érkező autós csak az utolsó pillanatban veszi észre a gyalogost, és a gyalogosnak is majdnem a felezővonalig el kell merészkednie, mire kilát a parkoló lomis roncsautóktól - itt végig megállni tilos tábla kellene, sok gyerek is itt kel át az iskola miatt, már csak ezért is”
 • 2. ladarevolution 2012. május 11. 20:01
  „sebolili:
  Igaz, én is sok autót, köztük rendőrautót szoktam ott látni szabálytalanul állva.

  Hozzátenném, hogy van 1-2 aki szabályos, mivel a megállni tilos táblát egy kis részre feloldja a Városház utca, bár hozzátenném, hogy a zebra és a buszmegálló miatt ez a szakasz eléggé rövid. Kb max 2x4 méter van ahol szabályosan meg lehet ott állni :D”
 • 1. sebolili 2012. május 11. 11:45
  „Remélem végre veszik a fáradságot és eltüntetik a tilosban a zebra előtt parkoló autókat...gyakran én is csak az utolsó pillanatban veszem észre a járdáról lelépő gyalogost...és ne mondja a rendőrség, hogy nem tud róla, mert nap mint nap oda járnak enni...és ők is ott parkolnak!!!!
  Az elhajtó sofőrt pedig remélem hamar megtalálják!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos baleset: autó elé tekert a kisfiú - fotók

Súlyosan sérült egy tizenéves fiú abban a balesetben, ami csütörtök délután történt… Tovább olvasom