Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Az Ujhelyi-iskola sikere a vetélkedőn

Az iskolai 7-12. osztályos tanulói a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által meghirdetett Erzsébet-vetélkedőn szerepelt eredményesen.
Másodszor hirdette meg az Erzsébet-vetélkedőt a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a Kárpát-medencei 7–12. osztályos tanulók háromtagú csapatai számára.

A több mint 400 internetes kérdés megválaszolása után a legjobb eredményt elért tíz csapatot hívták meg a napokban Budapesten szervezett szóbeli vetélkedőre: köztük lehetett a mosonmagyaróvári Ujhelyi-iskola két csapata.


A 7. b osztályos fiúk (Gősi Máté, Riesner Olivér, Szabó Dávid) és lányok (Patonai Csenge, Schopf Borbála, Thullner Emília) eredményesen képviselték intézményüket és a várost. Előbbiek ugyanis első, utóbbiak a harmadik helyen végeztek. Felkészítő tanáruk Bérciné Iváncsics Etelka.

A dobogós ujhelyisek: Patonai Csenge, Schopf Borbála, Thullner Emília, Gősi Máté, Riesner Olivér, Szabó Dávid. A fiúk első, a lányok harmadik helyezést értek el Budapesten.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kisebb telkeket keresik

Ismét csökkenti az önkormányzat a MoWinparkban kialakítható telekméretet. Az ipari parkban ugyanis egyre több vállalkozás keresi a kisebb parcellákat, míg a nagyobb telephelyekre jelenleg nincs igény. Tovább olvasom