Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

A legjobb előadást keresték

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület a napokban a Flesch-központban szervezte meg a XXIV. Moson Megye Színjátszó Találkozót.
A programba beválogatott 21 produkció képviselte a Kárpát-medencei színjátszást, hiszen hazai előadók mellett Szlovákiából és Szerbiából is érkeztek vendégek.

A fesztivál legjobb előadása díját a nyárasdi (Szlovákia) Tekergők csoport kapta a Bolond falu című dramatikus játék bemutatásáért. Rendezői díjat kapott Jarábik Gabriella (Dunaszerdahely, Szlovákia), Seres István (Deszk) és Takács Tímea (Alistál, Szlovákia), szerkesztői és szép színpadi látvány díjat kapott a Fókusz diákszínpad, komédiásdíjat vehetett át a Károlyházi Kabaré Társulat. A közösségi játék díját a Kunszigeti Gézengúzok és a budapesti Ölelés Színjátszó Csoport érdemelte ki. A díszlet-látvány díját a győri MASZEK – Modern Amatőr Színjátszók Egyetemi Köre – kapta. Továbbá arany minősítést kapott a győri MASZEK – Modern Amatőr Színjátszók Egyetemi Köre és a deszki Deszka Színház – előadása.

Díjat kaptak: A felvételen a színjátszó-találkozó díjazottjainak csoportja.
Díjat kaptak: A felvételen a színjátszó-találkozó díjazottjainak csoportja.

Ezüst minősítést érdemelt a veszprémi Alig Színpad és a magyarkanizsai (Szerbia) színjátszó csoport. Bronz minősítést kapott a győri SzínVilág Színjátszó Együttes, a pécsi OFF-Színkör, a budapesti Ölelés Színjátszó Csoport és a dunaszerdahelyi (Szlovákia) Novus Ortus Diákszínpad előadása.

Minősített előadás lett a győri Arrabona Diákszínpad és Kapuvári Zenés Táncszínház előadása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trombitáikkal köszöntötték már az aranycsapatot is

Hatvanöt éve teremt jó hangulatot sok mosonmagyaróvári rendezvényen a Kühne Koncert-fúvószenekar. Az… Tovább olvasom