Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

A környezet védelméért

A Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület, csatlakozva a Város- és Faluvédők Szövetsége (VFSZ) kezdeményezéséhez, pályázati felhívást tesz közzé „Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért" témakörben általános és középiskolások számára.
Két kategóriában várják az írásos vagy zene- és képzőművészeti alkotásokat: 1. Mosonmagyaróvári nevezetes épület, emlékmű, szobor, népi emlék, síremlék, épített vagy természeti érték. 2. A városban fellelhető régi használati tárgy, megőrzésre érdemes ipartörténeti vagy közlekedési emlék. Az önálló megfigyeléseken, véleményeken alapuló írásos pályaművek terjedelme 5–15 A/4-es oldal lehet mellékletek nélkül. A képzőművészeti pályázatok tetszőleges technikával (fotó, rajz, festmény stb.) készülhetnek. A zenei alkotásokat CD-re rögzítve várják.

Pályázni lehet egyénileg és csoportosan. A pályázatokon fel kell tüntetni a témakör sorszámát, pályázó nevét, címét, életkorát, iskoláját. A pályázatokat február 4-ig lehet benyújtani Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület címére (9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 14.). A városi fordulón továbbjutott alkotások részt vesznek a VFSZ által rendezett országos döntőn. Bővebb felvilágosítás: mvepalyazat@gmail.com; illetve 70/503-3860.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamerarendszerre gyűjt Rajka

Közadakozásból venne többek közt a postára, a takarékszövetkezetre és a főtérre rálátó kamerarendszert Rajka önkormányzata. Tovább olvasom