Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

A dániai továbbtanulásról

Január 20-21-én rendezik meg ismét az ingyenesen látogatható Educatio kiállítást Budapesten a Sportarénában, ahol idén a Dániai Továbbtanulás csapata is bemutatkozik.
Idén saját standdal készülnek, ahol több megyénkbeli magyar hölgy, aki Dániában tanult, saját tapasztalata alapján is segít az eligazodásban, a kapcsolatfelvételben. Segítik az érdeklődőket, hogy mindenki minden kérdésére választ kaphasson.

Jelen lesz néhány dán intézmény képviselője is, akik részletekbe menően tudnak mesélni az iskolájuk képzéseiről, a diákéletről, a városokról, Dániáról.

Nem csak a diákokat, de a szülőket is szeretnék vendégül látni a standnál, hiszen ez az egyetlen olyan nyilvános alkalom, amikor nem csak a döntéshozókkal, hanem a finanszírozókkal is tudnak találkozni.


Mindezen felül azokkal az érdeklődő tanárokkal is szívesen beszélgetnek, akik végzős diákjaikat szeretnék informálni a lehetőségről. Szervezetük iskolai előadásokat is szervez országszerte, így akár egy ilyen lehetőség megszervezésének első lépése is lehet a személyes találkozás.

A kiállítás nagyon jó lehetőség azoknak is, akik még nem döntötték el, hogy hová szeretnének jelentkezni. Folyamatosan tartanak tájékoztatókat általánosságban is a dániai továbbtanulási lehetőségekről.

A dániai továbbtanulás szempontjából március 15. a legfontosabb időpont, ez ugyanis a felvételi határidő. A jelentkezéseket írásban az info@dániaitovabbtanulas.dk e-mail címekre várják. (Minden szükséges formanyomtatvány ugyanitt megigényelhető.)

Azoknak, akiknek nincs nyelvvizsgájuk vagy az nem megfelelő a választott intézménynek, március 9-én Budapesten szerveznek egy találkozóval egybekötött nyelvvizsgát, amelyen minden Dániába általuk jelentkező diák költségmentesen részt vehet. A tavasz során több alkalommal lesznek programjaik, hogy a kiutazás előtt álló diákok megismerhessék egymást.

Részletek: Bende Ibolya tanulmányi tanácsadó, academic advisor
30/714-5398
ibolya.bende@daniaitovabbtanulas.dk
www.daniaitovabbtanulas.dk
www.facebook.com/daniaitovabbtanulas

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan védik a nemdohányzókat a világban?

A külföldi magyar olvasóinknak címzett újabb körkérdés arra vonatkozik, hogy egyes országokban… Tovább olvasom