Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Többen is jelen voltak, mikor Barbora meghalt?

Pozsony - Újabb kérdőjelek a Újudvarnál holtan talált szlovák diáklány ügyében. A szlovák rendőrség nem zárja ki, hogy a pozsonyi házban, ahol Barborát megölték, az első számú gyanúsított, azóta öngyilkos Neville-en kívül mások is voltak. És mások is megerőszakolták a lányt, mielőtt megfojtották volna.
A szlovák cas.sk hírportál pozsonyi rendőrségi illetékesekre hivatkozva közli: a test még Magyarországon van, ám már folyik az ügy és bizonyítékok átadása a szlovák nyomozóknak. Amint erre sor kerül, (az átadás folyamatát hetekben mérik) a szlovákoknak lehetőségük lesz bizonyítani azon feltevésüket, hogy talán nem egymagában Neville tehető felelőssé Barbora halááért. Közvetett bizonyítékok, tanúvallomások alapján ugyanis vizsgálnak egy olyan szálat, mely szerint a gyilkosság elkövetésének idején Neville-en és anyósán kívül mások is ott voltak a házban, ahol Barborkát megölték. A szlovák nyomozók azt sem zárják ki, hogy mielőtt megfojtották a lányt, többen is megerőszakolták.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Baczoni Ibolya 2008. október 13. 13:58
  „Szerintem Neville azért lett öngyilkos mert lelkiismeret
  fúrdalása volt. Félt a bűntetéstől. Ezt én nem gyengeségnek nevezném...majd kibontakozom..”
 • 20. Mmóvári 2008. szeptember 19. 12:58
  „Mindenki visszakapja! Az élet visszaad mindent!
  Nem is tudom az ilyet minek nevezzem. Embernek biztos nem, de én még az "állat" jelzőt is elég "light-osnak" találom. Az állatok gondolkodnak, és lelkük is van. Nem alacsonyítanám le az állatokat erre a szintre.”
 • 19. mail 2008. szeptember 18. 23:56
  „Mocskos patkányok! Remélem az összes rákba pusztul el!

  Halált az ilyen emberekre!!!!!

  Fogjátok el őket, és a legrosszabbat nekik!”
 • 18. Lucifer 2008. szeptember 18. 22:11
  „Dinuska!
  Egyetértek.Sokmindenben igazad lehet pszichológiai szemszögből nézve az esetet.Akik itt neked támadnak,azokban meg a begyökerezett "halottról jót vagy semmit" tévhit mozgatja a visszhangot...Márpedig függetlenül attól,hogy szegény lány halott (nyugodjék békében!),még nem feltétlenül szent életű Szűz Mária...(persze ettől függetlenül élhetett volna még 6-7 évtizedet...)
  NoBo!
  Mi az ,hogy "egy ilyennel"?Még csak jóképű sem volt..."
  Ki mondta,hogy szerencsétlen Barborának nem éppen Neville volt az esete?Az,hogy valaki jóképű,csupán szubjektív megítélés dolga...Van,akinek tetszik és van ,akinek nem.Ennyi.
  Nem hiszem,hogy rólad is mindenki ugyanazzal a véleménnyel van a külsődet illetően...Van,akinek tetszel és van ,akinek nem...
  Citizen!
  Te meg légyszíves forgasd a Magyar helyesírás szabályai című "szépirodalmi művet"! Különösen nagy figyelemmel a felszólító mód esetében előjöhető mássalhangzóhasonulással kapcsolatos részt olvasd! :P
  :P”
 • 17. kőműves 2008. szeptember 18. 20:02
  „Nem értem. Ahogy szivárognak a hírek, és jönnek a sajtótájékoztatók mindig más a gyilkos más találgatások vannak. Nevile eddig féktelen brutális gyilkos volt most már jámbor afrikai. Egyes feltevések szerint a német turistáknak(Akik megtalálták a holttestet) közük lehet az ügyhöz de kérdem én ha közük is van hozzá nekem furcsa hogy bejelentették a rendőrségen és nem tűntek el soha a büdös életben nem kereste volna őket senki. Vajon a Bors magazin jólinformált újságírója még mindig a vetkőztetős gyilkosról fantáziál? Amúgy a szlovák alvilág éjszakai élet elég kemény azért én utánanáéznék vajon Nevilének és Barborának voltak e közös ismerősei, és vajon az anyósnak nincsenek e hallásproblémái, és hova lett az asszony és a kisgyerek. Állíttólag a cirkuszbarokk jobbára külföldiek által látogatott szórakozóhely ezek a helyek nem éppen a biztonságukról és erkölcsösségükről híresek , ezeket a tényeket a diszkó honlapján található partifotók is alátámasztják. Tehát ki tudja szegény lány milyen rossz társaságba és ügybe keveredett. Az biztos hogy nem egyszerű félrelépés vagy nemi erőszak történt. Továbbra is sok a kérdőjel szerintem sosem tudjuk meg pontosan mi is történt azon az ominózus éjszakán. Hacsak nem tűnik elő a semmiből valaki szemtanú vagy elkövető aki részleges beismerő vallomást tesz de erre kicsi az esély. Nyugodj Békében Barbora.”
 • 16. Mmóvári 2008. szeptember 18. 19:46
  „Az teljesen egyértelmű volt számomra is, hogy nem egyedül Neville volt a gyilkos. Aki követi a fórumot, azzal már úgyis megtárgyaltuk.
  Dinuska!
  Amit írsz szerintem nem hülyeség. Ez is egy magyarázata lehet a történteknek. Mindenki találgat, csak egyesek nem mondják ki. De ez a normális, ugyanis ez egy nemnormális dolog, ami itt történt. Szabadon rohangálnak ilyen szadista barmok. Mindenki fél, mindenki találgat.
  Barborát már sajnos Isten sem támaszthatja fel, de mindenki érdekében jobb ha kiderül az igazság. Pláne a szülőknek és nekünk környékbelieknek...
  Az meg, hogy ki kivel barátkozik, mindenkinek a magánügye. Mennyiben különb egy szlovák vagy magyar gyilkos, mint egy afrikai? Semmivel. Mindegyik ugyanolyan <moderálva>!!!”
 • 15. Zs. 2008. szeptember 18. 19:43
  „Dinuska! nagyon egyet értek veled, az aki nem ismeri a szlovák mentalitást az el sem tudja képzelni, mennyire hamar kerül elő a fegyver és mennyit ér egy ember élet, nem hogy akkor a szlovák alvilág..... félelmetes!
  miért ne lehetne fantáziálni és véleményt elmondani, akit ez idegesit vagy zavar az ne forumozzon, vagy ideje lenne felcsapni egy értelmező szótárt és megnézni mi áll a forum szó alatt!!!”
 • 14. Citizen 2008. szeptember 18. 18:29
  „Dinuska ! Túl sok filmet nézel szerintem.Inkább olvas,lehetöleg ne krimiket.”
 • 13. bogote 2008. szeptember 18. 18:17
  „Anyós is a házban volt. Ő semmit sem hallot?”
 • 12. bekka 2008. szeptember 18. 15:11
  „Már megint elkezdtetek találgatni. Még semmi konkrétum nincs, de már a fantázia beindul. Miért nem hagyjátok a rendőrökre, hogy kiderítsék mi történt és tájékoztassanak bennünket.
  Lehet, hogy volt ott más, de az is lehet, hogy nem! Felesleges találgatásokba bocsátkozni, amikor még nem tudunk semmit!”
 • 11. Dinuska 2008. szeptember 18. 15:01
  „lehet sületlenség, de lehet nem!!

  amúgy sajnálom nagyon Barborát, nyogodjék békében, de ha a gyilkos szabad lábon van szerintem az az összes élőre tartozik

  nem véletlen hogy a szlovák és a magyar nyomozók is nagyon komolyan veszik az ügyet

  "Te jó ég" -nek , primitív fantázia??? mit is jelent??? vagy csak egyszerű pszihológia, ami a mai nyomozók első rendű támasza a bizonyítékok és a vallomások után
  A végiggondolt részletes eseményfuttatás újra és újra az igazi gyilkos megtalálásának kulcsa!

  Csak ennyire egyszerű a primitív fantáziám, Kedves Te jó ég

  A jól informáltság pedig, erény és a tanulás eszköze elkövetkezendő életünkben, tanuljunk az eseményekből, Barbora pedig nyugodjon békében, fogalmatok sincsen mennyire sajnálom szegény lányt, szerintetek miért követem ennyire az eseményeket, egyszerűen nem tudom épp ésszel felfogni hogy így kellett történnie.................................. és ilyenkor a folyamatos miértek jönnek a sok-sok kérdőjel ????????????????????????????????????????? és döbbenet”
 • 10. te jó ég 2008. szeptember 18. 14:31
  „Dinuskának elég primitív a fantáziája! Zagyva sületlenség az egész.”
 • 9. soproni 2008. szeptember 18. 14:22
  „Mondjuk elég érdekes,ha valaki öngyilkos lesz,akkor miért nem írja meg a búcsu levelében,hogy embert ölt.....HA ő ölt!!!”
 • 8. NoBo 2008. szeptember 18. 13:51
  „Dinuska Te miért vagy ennyire jól informált?!
  Nyugodjék békében szegény lány, de hogy állhatott össze egy ilyennel?! Még csak jóképű sem volt.... Az egész ügyet nyomon követem (újságokon keresztül), de teljesen gyomorforgató, pedig nem vagyok egy ilyen típus.....”
 • 7. Aaaa 2008. szeptember 18. 13:17
  „Dinuska! Van abban valami amit írtál.”
 • 6. Dinuska 2008. szeptember 18. 12:28
  „Nem Neville volt, vagy nem egyedül! Már előtte is megmondtam, nem tudni kivel és mivel üzletelt! BArborka meg pont ott volt, rosszkor rossz helyen rossz társaságban!!!!!!!!!! Ez tuti! Neville ezt nem egyedül tette, miért is tette volna, miért verte volna így agyon, egyedül?????????? EGy ideje barátok voltak, ha pedig megőrítette szépségével Barborka akkor nem öli meg.
  A rendőrséget és az embereket sem értem, miért gondolja mindenki hogy Barborka ellenkezett volna Nevillel szexelni??????? Önszántából ment fel a lakásába, együtt buliztak hajnalig, és nem az első alkalommal! Nekem sem jön be ez a Neville, de pl Nevillenek is szlovák felesége volt, BArborka is szlovák volt, miért ne tetszhetett volna neki???? Ha együtt bulizott vele, és felment a lakására és még barátok is voltak, akkor szimpatizáltak egymással, nem gondoljátok?????? Amúgy Nevill fényképét jobban meg kellene nézni mindenkinek, inkább egy idióta eszetlen afrikai, mint egy pszihopata gyilkos!

  EGy Pszihopata gyilkos az első ilyen tette után felakasztaná magát???
  Ilyen gyenge lenne????
  Aki Barborkát így meggyilkolta ennégl sokkal keményebb, lehet még most sincsen tele a gatyája az igazi gyilkosnak, és szabadon futkározik!!!!!!!!!! A gyilkosok önző emberek, nézzetek meg amerikai sorozatgyilkosokról dokumentum filmeket, a börtönéveikről, nagyon durvák, A SAJÁT ÉLETÜKÖN KÍVÜL SENKIÉT NEM TISZTELIK, A LEGERŐSEBB LÁNCSZEMEK, KEMÉNYEK, NEVILLE PEDIG GYENGE VOLT, NEM BÍRT TOVÁBB ÉLNI, EGY GYILKOSNAK 20 ÉV BÖRTÖN SEMMI, DE A LELELKIISMERETTEL ÚGY TOVÁBB ÉLNI HOGY NEM SEGÍTHETETT ESETLEG MÉG VÉGIG IS KELLETT NÉZNIE??
  VAGY ÚGY ÉLLNI HOGY EGYEDÜL NEVILLE ISMERTE AZ IGAZI GYILKOSOKAT??? HA KINYITJA A SZÁJÁT A GYILKOSOK NYIRJÁK KI,ŐT VAGY A CSALÁDJÁT! INKÁBB KINYIRTA MAGÁT!

  Én azt gonodlom szlovák alvilági harcok, zsarolások, és bosszú lehett a háttérben! Barborka szegényem csak egy eszköz, volt! Nevillt vele fingatták meg!!!!!!!!!!

  Mit gondoltok?????”
 • 5. prinx 2008. szeptember 18. 12:14
  „Barbora...”
 • 4. Lucifer 2008. szeptember 18. 12:05
  „Akkor most BarborKa vagy Barbora?????”
 • 3. afrika 2008. szeptember 18. 12:01
  „Nem rasszizmusból írom, de beengedünk országainkba(bármely európai országra igaz) olyan egyéneket akikről azt se tudja senki, hogy honnan jön, mit akar...élősködnek azt ilyeneket tesznek, meg prostítúcióra kényszerítenek lányokat!
  Elmeorvoshoz és pszihiáterhez küldenék minden bevándorlót!ill mért nem jó nekik ott ahol születtek?persze jobb élet reményébe...papírok meg minden nélkül!értem én hogy a háború szörnyű és esetleg egy tábor is elviselhetetlen, de így kitesszük magunkat ilyeneknek..behoznak rengeteg betegséget, az erőszakot!lehet látni , hogy milyen helyzet van pl délafrikában, milyen bűnözés és erőszak van arra...oda kéne békefenntartó és amerikai katona, nem irakba...
  na mind1!Barborát sajnálom nagyon, és hogy ilyen társaságba keveredett!”
 • 2. stu 2008. szeptember 18. 10:50
  „Még a végén kiderül,hogy Neville tényleg igazat írt a levélben?Csak akkor azt nem értem,hogy mért Barborát hibáztatta azzal,ami vele történt.”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezuhant egy amerikai katonai helikopter Irakban

Irak - Öt amerikai katona halt meg csütörtökön Irakban, amikor lezuhant az őket szállító Chinook… Tovább olvasom