Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Az apa azzal fenyegetőzött, elgázosítja a gyerekeket

Ausztria - Az osztrák férfi, aki 24 éven át tartotta fogva saját lányát és közös gyerekeiket a család pincéjében, azzal fenyegetőzött, hogy elgázosítja őket, ha történne vele valami - mondták a nyomozók csütörtökön.
A rendőrök azt vizsgálják, hogy az állításnak van-e alapja vagy csak ezzel zsarolta foglyait a férfi - mondta Helmut Greiner rendőrségi szóvivő az AFP francia hírügynökségnek.

Kedden a hatóságok bejelentették, hogy az áldozatok új személyazonosságot kapnak életük újrakezdéséhez.A rendőrség vizsgálja, hogy volt-e olyan szerkezet, ami gázt engedett volna az ablaktalan helyiségbe. Josef Fritzl másik állítását is ellenőrzik, miszerint a betonnal megerősített ajtó magától kinyílt volna, ha a férfi túl sokáig távol marad. A férfi korábban elismerte, hogy 24 éven át fogva tartotta és molesztálta lányát a családi ház pincéjében. A nőnek hét gyereke született saját apjától, de egyikük még csecsemőkorában meghalt. A hatóságok szerint a férfinak nem volt bűntársa. Fritzl felesége állítólag nem tudott az ügyről. A nő testvére egy csütörtökön közzétett interjúban azt nyilatkozta, a férfi "egész éjszakákat" töltött a pincében, és a felesége "még kávét sem vihetett neki".

A feleség húga szerint a férfi azt állította, gépeket tervez a pincében. Az ügy vasárnap pattant ki Ausztriában, amikor a pincében élő 19 éves lány csontsoványan kórházba került. Az orvosok az anyával akartak találkozni, hogy fölállíthassák a kórképet. A 73 éves férfi ekkor megengedte, hogy a doktorok találkozzanak a lányával. Az eddigi információk szerint az apa 11 éves kora óta kényszerítette szexuális kapcsolatra lányát. A 24 évig fogva tartott nőt és gyermekeit pszichológusok vizsgálják

Olvasóink írták

 • 5. tarci 2008. június 27. 17:35
  „Ha nagyon bele gondolok a nagymama és a "rém" kapcsolata igen labilis lehetett, hiszen aki oly sokat távol van....azt már csak leellenőrzöm...nemde!? Hiszen a feleség akkor 40 körül volt még csak!!!
  Évente 3 hét külföldön feleség nélkül.....én kíváncsi lettem volna a férjem tabu pincéjére.....

  Vagy annyira buta volt...tehát nem sejtett semmit, gépiesen nevelte a 7, majd a többi gyereket.

  Egy biztos: örültek vannak köztünk! És hány ilyen lehet még???”
 • 4. p.beby 2008. május 08. 14:59
  „Szerintem ez borzalmas...
  Én egyébként nem hiszem el, hogy a felesége nem tudott róla,
  oké, az igaz, hogy lehet nem vagyok elég tájékozott a témában - érettségire készülök, nincs időm tévézni - de nem tűnt fel neki hogy 24 évig nem látta a lányát? Vagy hogy volt ez pontosan... ?Bocsi, nem a hír kiderülésétől kísérem fgyelemmel az eseményt...

  Hű, mikor láttam lemodelleztve a pincét a tévében... kegyetlen durva, pláne, hogy még most sem derítették fel teljesen a rendőrök...iszonyú nagy...mint egy labirintus... és tényleg nem hiszem el, hogy nem tudtak róla a rokonok...pláne a felesége...
  Bele se merek gondolni, milyen szörnyű életük lehetett...”
 • 3. Balogh Gábor 2008. május 01. 22:38
  „Mi az , hogy le kell lőni, mint egy kutyát? Ha az a szegény állat vétett valamit : elaltatják szép csendben! Az ilyen (nem állat, kikérem az allátok nevében !!!) lényt pedig be kell oda , lenntre zárni , és megnézni, hogy valóban kinyílik-e az az ajtó, amit ő tervezett, ha sokáig távol van? Remélhetőleg nem fog !!! Így nem kell temetni sem , el lesz ő élve temetve, de biztos hamarosan megeszi a fene odalenn . . .
  bégé”
 • 2. gáz 2008. május 01. 21:11
  „gázkamrába vele, az kell neki amit ő ajánlott,aljas féreg szenvedjen ,úgy rohadjon meg élve”
 • 1. igazságosztó 2008. május 01. 16:24
  „ezt a mocsok állatot le kell löni,mint egy kutyát!!!fenyegetőzik!!!????tehet ettől borzalmasabb,aljasabb, rettenetesebb,ocsmányabb dolgot is még egy ember a saját vérével a saját gyerekével,mint amit ez tett 24 éven át!!!!!!! nincs kegyelem!!!!!nincs enyhités!!!!!kötél a nyakára,de csak ugy szoritani,hogy 24 éven át tartson a haláltusája!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszbaleset Egyiptomban

Egyiptom - Egy európai és észak-amerikai turistákat szállító busz felborult és kigyulladt… Tovább olvasom