Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Könyv top 10 - 2008-ból

A bookline összeállította a 2008-as toplistáját. Harry Potter mindent vitt, de itt van Coelho és Follett is.

J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál Ereklyéi
Harrynek egy sötét, veszélyes és lehetetlennek tűnő feladatot kell teljesítenie: megtalálni és elpusztítani Voldemort utolsó Horcruxait. Harry még soha nem volt ennyire egyedül és még soha nem érezte ilyen sötétnek a jövőt.

Rhonda Byrne: The Secret – A titok
A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze.

Ken Follett: Az idők végezetéig
Az idők végezetéig A katedrális folytatása: ugyanabban az angliai városban, Kingsbridge-ben játszódik a történet kétszáz évvel később, a 14. században. A szereplők a katedrális építőinek leszármazottjai.

Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve
Űrutazások, klónozás: lassan mindkettőt természetesnek tekintjük, de ahhoz még mindig nem vagyunk elég bátrak, hogy alámerüljünk saját bensőnk mélységeibe. A fény harcosának kézikönyve épp ilyen utazásra hív.

J. K. Rowling: Bogar bárd meséi
A könyv Harry Potter világának legendás mesekönyve, amely a sorozat 7. részében fontos szerepet is játszik. A kötet öt mesét tartalmaz.Hugh Laurie: A balek
Hugh Laurie története könyvben olyan, mint Guy Richie filmjei, A Ravasz, az Agy…, vagy éppen a Blöff. Vérbeli angol humor, csibészes gonosztevők.

Stephenie Meyer: Twilight - Alkonyat
A Twilight és Stephenie Meyer többi regénye mindeddig csak angol nyelven volt elérhető, mégis rengetegen rendelték meg postán, még többen reklamálták, hiányolták, hogy a kultkönyv még mindig elérhetetlen magyarul.

Ken Follett: A katedrális
A szerzőtől szokatlan módon a cselekmény a középkorban, a XII századi Angliában játszódik. Ettől eltekintve minden olyan, mint az író eddig már megismert műveiben: izgalom, cselszövés, kaland, szenvedélyes szerelem.

Vavyan Fable: Kedves, mint egy kéjgyilkos
A Rossz ómen, jó ómen hőse kényszerneurotikus módon számolgat, és furcsa növényágyásokat gondoz a kertben. A Seggfejben szereplő férfinak emberfej nőtt a farán, ám ő elutasítja az operációt, jobb ötlete lévén.

Robert O. Young, Dr. - Shelley Redford Young: A PH Csoda - Étkezzen kiegyensúlyozottan és nyerje vissza egészségét! - CD melléklettel
A szerzőpáros tanácsait követve búcsút inthetünk az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak és a betegségeknek.

Olvasóink írták

  • 1. kiskifli 2009. augusztus 21. 16:39
    „Szomorú,hogy nincs közte magyar mű,se szépirodalom...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavasszal lehet könyves törvény

Abban az esetben, ha meglesz a politikai egyetértés, az első félévben megszülethet a könyvek… Tovább olvasom