Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Szakadékban

Csak az elmúlt huszonnégy órában Ukrajnában tizenegyen haltak meg.
Bejárta a világot augusztus elején egy kisfilm. A videóban két gyökér turista élelemmel a szakadék széléhez édesget mókusokat és az egyik félkegyelmű felveszi, ahogy a másik egy rúgással a Grand Canyon mélyébe küld egy állatot.

Milliók nézték és osztották meg a világhálón az agyatlan akcióról készült videót.

Döbbenet. Én is a mókusokkal vagyok. És azzal a vadkacsával, aminek a csőrét gumiszalaggal tekerték körbe. A szerencsétlen tőkés réce történetét feldolgozó kisfilm hasonló karriert futott be itthon, mint a mókus a nagyvilágban.

De ha egy-egy kis naiv állat ilyen mély érzelmi viharokat tud kiváltani az internetező közösségből, azt gondolhatnánk, hogy az Ukrajnában vagy a Gázai övezetben zajló háborúról, az ártatlan civil áldozatokról, a meggyilkolt gyermekekről szóló képek a teljes világhálót lefagyasztják. Szétfeszítik!

Csak az elmúlt huszonnégy órában Ukrajnában tizenegyen haltak és negyvenegyen sebesültek meg, csak az ukrán oldalon. A Gázai övezetben pedig öten haltak meg, miközben megpróbáltak hatástalanítani egy izraeli rakétát.

Egy izraeli katona testéből viszont egy különleges robbanóanyaggal töltött lövedéket operáltak ki tegnap. A fegyverszakértők szerint a lövedék bármikor felrobbanhatott volna a sebesültben, ezért az orvosok különleges védő- szemüveggel műtöttek.

De ezek a hírek bizonyára nem olyan olvasottak, mint a letaszított mókus vagy a kacsa története. Pedig a mókus szerencsés esetben még túl is élhette a kalandot. Mi viszont Ukrajnástul, Gázai övezetestül egyre mélyebbre zuhanunk.

Menthetetlenül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külön ügyek

Így viszont az EU a világpolitikának bajosan lehet jelentős szereplője. Tovább olvasom