Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Kérdezz!

Ja igen, hétfőn megint visszadobtak egy kérdést.

Ha valaki még mindig népszavazást szeretne a boltok vasárnapi zárva tartása miatt, annak a rövid tanácsom: gyorsan menjen el Horvátországba, mártózzon meg a habokban és inkább arra figyeljen, hogy ne lépjen tengeri sünbe. Mert az még mindig fájdalmasabb felismerés, mint tovább asszisztálni ahhoz a bohózathoz, amit a választási iroda/bizottság művel a kitartó delikvensekkel.

Ja igen, hétfőn megint visszadobtak egy kérdést, most nem azért, mert az illető nem bírt még megülni a fenekén két óra hat percet (ahogy legutóbb a szocik tették, pontosabban nem tették), hanem mert nem volt egyértelmű a kérdésfeltevés. Pedig bőven lehetne találni egyértelmű kérdést, ami jogilag is kikezdhetetlen, csak akarni kell.

Íme: Szeretne ön lehetőséget adni a megélhetési menekülteknek, hogy kultúránkat, törvényeinket nem tisztelve, plázáinkban költsék el az itt-tartózkodásukig TŐLÜNK kapott zsebpénzüket?
Vagy: Egyetért ön azzal, hogy az M3-on most (is) futó Szomszédok sorozatban Julcsi úgy cseperedjen kamasz lánnyá, hogy ön ebből semmit sem lát, mert a vasárnap délelőttöt nem a köztévével, hanem a plázában tölti?

De lehet ez is: Ön szerint is fölösleges fáradságot és pénzkidobást jelent egy olyan népszavazás lebonyolítása, amelynek végén úgyis hozunk majd egy olyan törvényt, amellyel meggyőzzük, hogy nem érdemes vasárnaponként a plázákba járni?
Hát minek az a sok nemzeti konzultáció, ha még kérdezni sem tanulunk meg belőlük? Ej!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közérdek

Ez eltántorítja az embereket attól, hogy éljenek a közérdekű adatok megismerésére irányuló jogukkal. Tovább olvasom