Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Képlopás

A miniszterelnök pocakja miatt izzik a levegő.

Nem vagyunk egyformák, Katalin hercegné öccse, James Middleton panaszkodik, hogy mindenki fütyül rá, Orbán Viktor lánya meg perrel fenyeget, amiért közszemlére kerültek családi képei.

Az oldalt – amire valószínűleg maga töltötte fel a fotókat – még azelőtt törölték, hogy az ország 99,99 százaléka láthatta és nyomban el is felejthette volna, mert annyira azért nem volt izgalmas. Ha maradhatok a brit párhuzamnál, az udvar tagjait rojtosra fotózták már, s ott mégis egy dolog ütötte csak ki a biztosítékot, amikor Katalinról lesipuskás, meztelen kép jelent meg. Nálunk a miniszterelnök pocakja miatt izzik a levegő, pedig a magát magánszereplőnek valló Orbán Ráhel ugyanúgy szeret királyi páholyban pezsgőzni, mint a hercegné.

Ugyebár a hétpecsétes titkokat nem kell feltenni egy miniblogra, ezt most már tudja ő is. Ami fenn van, megtalálják, én sem töltök fel magamról kompromittáló képet, pedig az a kutyát sem érdekelné. De hát több módon adhat valaki fotót a szüleinek: ott a CD vagy a fényképalbum.

És amikor elkezdtem volna azon tűnődni, hogy miért van a mi közszereplőképünk 2015-ben még mindig a korábbi fényév távolsággal elmaradva a demokratikus országokétól, megjött a kormányfő válasza: bárki kérhetne tőle képet a nyaralásáról, kár azokat ellopni. Ezt ön biztos nem tudta, azért nem kérte szépen az Orbán család olaszországi képeit.

Hogyan is kell az ilyet megfogalmazni: tisztelt miniszterelnök úr, ha ennyi az egész, akkor nyaralásánál is jobban érdekelne néhány hang- és képfájl a felcsúti stadion építésének helyéről született megállapodásról, az orosz hitelről, a kitiltási botrányról vagy a képviselők vagyonnyilatkozatáról. S ha nyugdíj-megtakarításom után a babakötvényre is szüksége lenne az államnak, inkább kérjék el.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Guriga

Nagy a verseny, a gyártóknak muszáj folyamatosan valami újdonságot kitalálni. Tovább olvasom