Eladó ingatlan

2023.11.05. 06:52

Ébredjen a Mosoni-Duna partján Győrben! 83 millió forintért árulják a lakást, ahonnan meseszép a kilátás - fotók

A Mosoni-Dunára néző örök panoráma, a remek elhelyezkedés és a kis rezsi mellett a társasház saját udvarral büszkélkedik, ráadásul mindennek lesz hely, hiszen a spájzon és a gardróbon kívül, még egy tároló is tartozik az ingatlanhoz.

Kisalföld.hu

Ebben a győri látványban gyönyörködni, valóban nem semmi. Fotó: Ingatlanbazár

  • A megyei ingatlanpiac kínálatában találtuk ezt a 88 négyzetméteres, igencsak jó adottságokkal bíró lakást.
  • "Szeretne minden reggel a győri dunapart látványára kelni? Vagy szeretné jól befektetni a pénzét? A megfelelő Airbnb lakást keresi?" - itt a nagy alkalom.

"Győr belvárosában, a Mosoni-Duna partján örökpanorámával, a Dunakapu tér mellett eladó egy 88 m2-es, 3 szobás, spájzos és gardróbos lakás. Konyha, étkező, fürdő és külön illemhelyiséggel várja új lakóit.

A jó adottságokkal rendelkező lakás, kis átalakításokkal és apróbb felújításokkal egy nagycsalád otthona lehet. Az ingatlan a 3. emeleten, a folyosó utolsó lakása, csendes és nyugalmat árasztó. A társasház udvarral is rendelkezik, az ott lévő hatalmas platánfa pedig nyáron védelmet biztosít a nagy hőségben.

Kis belmagassága miatt a rezsije is rendkívül jutányos lehet átalakítások után. A lakáshoz pince/tároló is tartozik. Alakítsa ki álomotthonát vagy jól jövedelmező, kiemelkedően jó helyen lévő szálláshelyét.[...]"

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!