Üzleti innovációs díj: Jankovits Hidraulika Kft.

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az üzleti innovációs díjat a  Jankovits Hidraulika Kft. kapta. A díjat Jankovits István vette át.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Jankovits István
Ma már tudjuk, hogy a cégek értékéhez a presztízs ugyanúgy hozzátartozik, mint a tisztességesen elvégzett munka" – áll a Jankovits Hidraulika Kft. pályázatában. Tegnaptól a cég presztízse nagyobb, eszerint jóval többet is ér.

Nagyon boldog vagyok, hogy mi nyertük a díjat, s úgy érzem, a munkatársaim is elégedettek – nyilatkozta az átadást követően Jankovits István, a cég ügyvezetője. – Fiatal munkatársaim vannak és rendkívül tehetségesek. Kivívtuk az elismerést a partnereinknél, melyek főleg vezető multinacionális cégek és hazai nagyvállalatok. Részt veszünk a gyártásfejlesztésben, a gépek szervizelésében, automatizálunk gyártósorokat, ez mind olyan tevékenység, amihez legalább öt év gyakorlat kell. Kitűnő képességű mérnök kollégáim megtanulták nálunk a szakmát, s úgy érzem, minden piacon helyt tudunk állni.

Ez a Presztízs-díj őket is elismeri. Korábban nem pályáztunk innovációs díjra, ebben az évben viszont ez a harmadik ilyen elismerés, amit elnyertünk. Munkatársaim tevékenységét már nemcsak megrendelőink látják, hanem talán azok is, akik eddig nem bíztak meg bennünket feladattal. És a közvélemény is láthatja már azt a tizenkét év kemény munkát, ami mögöttünk van. Eddig nem nagyon beszéltünk róla, de talán a munkánk révén is látszik ez. Pedig nem volt egyszerű.

Amellett, hogy itthon is folyamatosan tanulunk, be kellett járnunk a világot és megpróbáltuk elsajátítani azokat az ismereteket, amelyeket csak a nálunk még nem létező, fejlett üzemekben lehet. Úgy gondolom, sikeres volt ez a tizenkét év. Eljutottunk oda, hogy a cég szinte minden piacon meg tudja mérni magát, s egyre több feladatot kapunk. 

Egyedi termék, minőségi munka

Jankovits István 1992-ben családi háza garázsában, két munkatársával vágott bele vállalkozásába. A hidraulikus gépek tervezése és gyártása lett fő profiljuk. Már az első évben 9,5 millió forintos árbevételt értek el, 1995 pedig igazi fordulópontot hozott: kilenc cég előtt nyerték el a Magyar Alumínium Rt. gyártósorának felújítását. Az első magyar vállalkozásként települtek a győri ipari parkba 1997-ben. Itt nyílt mód alkatrészbázisuk és szerviztevékenységük fejlesztésére is. A vállalkozás idei árbevétele már eléri az 500 millió forintot, ez 24 munkatárs érdeme. A kft. annak a felismerésnek köszönheti folyamatos sikerét, hogy a hidraulikus rendszerek gyártásában fontos szempont az egyediség. És annak, hogy a kezdetektől vallják: csak minőségi munkát adhatnak ki kezükből.

 

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...