Labdarúgás

2024.04.14. 19:50

NB II foci - Kínos ETO-vereség Budafokon + edzői nyilatkozat

Hiába vezetett az ETO, vereség lett a vége.

Kisalföld.hu

Budafok-ETO FC Győr 2–1 (0–0)
Promontor u., 700 néző. V.: Antal.
Budafok: Gundel-Takács – Fekete, Oláh., Kalmár., Horváth O. – Csonka A., Soltész D. – Zsóri D. (Nagy G., 86.), Németh M. (Szerető, 64.), Kovács D. (Merényi, 86.) – Vasvári Z. (Elek, 90+2.). Vezetőedző: Dajka László.
ETO: Ruisz – Kiss M. (Vera, 72.), Szépe, Boldor, Vianna – Tóth R. (Vingler, szünetben) – Diarra, Bumba, Csontos (Boschilia, 66.), Skvarka – Kröhn (Huszár, 66.). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Gsz.: Kovács D. (65.), Oláh B. (80.), ill. Bumba  (58., 11-esből).
1. perc: Nem sokat kellett várni az első helyzetre, Bumba lőtt a 15 méterről, lövése azonban a kapu fölé szállt.
6. perc: Németh szabadrúgásába Kovács csúsztatott bele, a fejesét Ruisz bravúrral védte.
10. perc: Skvarka megpattanó lövését Gundel-Takács szedte ki a bal alsó sarokból, nem akármilyen mozdulat volt.
14. perc: Zsóri cselezgette be magát a tizenhatoson belülre, végül jobbal tette kapura a labdát. Ruisznak bravúrral kellett védenie.
57. perc: Túl lassan érkezett a hazaadott labda, a kapujából kilépő Gundel-Takács pedig felrúgta Viannát. Büntető! Bumba állt a labda mögé, magabiztosan gurított a jobb alsó sarokba. 0-1.
64. perc: Szerető külsővel adta tovább a labdát Kovácsnak, aki 5 méterről a bal felső sarokba fejelte. 1-1.
80. perc: Oláh elé pattant a labda a hazai bedobás után, a hazai játékos félfordulatból jobbal, 20 méterről lőtt. A labda a bal kapufáról a kapu közepébe pattant. 1-2.

Kuznyecov Szergej: - Küzdelmes mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Tudtuk, hogy a hazaiak erősek a pontrúgásoknál, ezekből szereztek is két gólt. Sok lehetőséget teremtettünk, amikből előnyt kellett volna kialakítanunk. 1-0-nál volt két-három helyzetünk, amikkel lezárhattuk volna a meccset, de a Budafok vissza tudott jönni, fordítottak, nekünk pedig már nem sikerült gólt szerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában