Férfi kézilabda

2024.04.05. 11:02

Idegenben tehet újabb lépést a feljutás felé a Győri ETO UNI FKC

Pénteken 18.30 órakor a Budai Farkasok-Rév otthonában játszik bajnokit a férfi kézilabda NB I/B listavezetője, a Győri ETO UNI FKC.

Kisalföld.hu

Paár Olivérék idegenben is győzni szeretnének.

Fotó: Mekli Zoltán/ETO UNI FKC

A Budai Farkasok-Rév csapata jelenleg a 8. helyet foglalja el a bajnoki tabellán 11 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel. Az előző három mérkőzésüket idegenben játszották, a DEAC ellen győzni tudtak, a Szigetszentmiklós és a Vecsés otthonából azonban nem sikerült pontokat elhozniuk, így ismét hazai pályán jó teljesítményt szeretnének nyújtani a Győri ETO UNI FKC ellen.

A győriek magabiztosan tartják vezető pozíciójukat a tabellán a 20 győzelem mellé mindössze 1 döntetlen és 2 vereség társul. A legutóbbi idegenbeli mérkőzésükön a Békés ellen hat góllal tudtak győzni, majd az őszi vereségért visszavágva öt góllal győztek hazai pályán a Mezőkövesd ellen.

Ősszel Győrben az ETO 37–21-re verte a Budai Farkasok-Rév együttesét.

A szélső Paár Olivér bízik abban, hogy újabb győzelmet tudnak aratni:

Nagyon remélem, hogy tovább folytatódik a győzelmi sorozatunk a hétvégén. Fontos lesz a mérkőzés folyamán, hogy keményen védekezzünk és abból gyors gólokat tudjunk lőni. Ha mindenki odateszi magát, a tőle telhető legjobb módon küzd, akkor biztos vagyok benne, hogy két ponttal térünk haza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában