Női labdarúgás

2024.04.20. 09:13

Az ETO a Haladást fogadja az NB I-ben

Négy forduló van még hátra a női NB I alapszakaszából, amelyben az ETO FC Győr szombaton 15 órakor, hazai pályán a Haladás-Viktória együttesét fogadja.

Kisalföld.hu

A győri zöld-fehérek ebben az idényben harmadszor szerepelnek majd a vasi zöld-fehérek ellen, igaz, eddig mindig Szombathelyen csaptak össze a csapatok: a bajnokságban 3–0-ra, míg a kupában 2–0-ra diadalmaskodtak Süléék. Ezeket az eredményeket természetesen most is szívesen elfogadná a győri szakvezetés, amely a csapatot sújtó sérüléshullám miatt ezúttal sem számíthat majd több meghatározó játékosára. Dörnyei Balázs vezetőedző várhatóan csak közvetlenül a találkozó előtt jelöli ki a kezdőcsapatát, amelynek viszont nem lehet más célja, mint az újabb három pont begyűjtése.

Az együttes a Magyar Kupa döntőjében való részvételt már kivívta (ETO–MTK, április 25., csütörtök, 20 óra, Budapest, Új Hidegkuti stadion), ám a biztos bajnoki fináléba kerüléshez a számítások szerint még legalább két győzelemre szüksége lesz. (A győri csapat a tabellán egy ponttal van a Ferencváros mögött, de hét ponttal előzi meg a Puskás Akadémiát, nyolccal pedig az MTK-t.) Az ETO a szombati, hazai, Haladás elleni mérkőzés után az FTC és a Puskás Akadémia vendége lesz, míg az utolsó fordulóban, a Szekszárd látogat majd Győrbe.

A Haladás elleni Nyugat-Dunántúli rangadó tehát az ETO számára nemcsak a kupadöntő főpróbája, de egyben haladási lehetőség is a bajnoki finálé felé.  

A találkozót a stadionban játsszák, a belépés ingyenes, a lelátóra bejutni csak a hotel felőli bejáraton lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában