Karate

2024.04.16. 13:57

A kapuvári Castrum kilenc versenyzője hét érmet szerzett

Szigetszentmiklóson rendezték a kyokushin karate diákolimpia döntőjét. A Castrum SC Kapuvár fiataljai 1 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek.

Kisalföld.hu

Jól teljesítettek a kapuvári karatékák.

Az idei esztendő egyik legrangosabb utánpótlás karateversenyére 612 nevezés érkezett 7 stílusszervezet 56 klubjából. A kapuvári Castrum SC fiataljai a várpalotai elődöntőt követően készültek a diákolimpia döntőjére. Kilenc versenyzővel vágtak neki viadalnak, és ebből hét fiatalnak sikerült a dobogóra állni a népes mezőnyben.

Németh Virág ezüstérmet szerzett.

Aranyérmes: Horváth Réka (U12). Ezüstérmesek: Horváth Nándor (U14), Németh Virág és Szücs Hanna (U16). Bronzérmesek: Görgics Jázmin (U10), Görgics Máté és Serfőző Lia (U14).

– Szó se róla, szép eredmények születtek a versenyen, a teljesítményen viszont van még mit javítanunk. Nem ücsöröghet senki sem a babérjain, mert ekkora mezőnyben mindenki a dobogó legfelső fokára törekszik, és bizony elég a pillanatnyi koncentráció elvesztése, és már el is szállhat az álom –kommentálta Sensei Pantelics Péter az eredményeket.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában