Szerencsés gól

2024.02.04. 17:12

Labdarúgó NB II - Rossz volt pálya, de jó lett az eredmény: a ráadásban nyert a Gyirmót

A 91. percben érkezett meg a győztes gól.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

Gyirmót FC Győr–Soroksár 1–0 (0–0)

Gyirmót, Alcufer Stadion, 525 néző. V.: Bana.
Gyirmót: Hársfalvi – Lányi B., Hudák, Csörgő, Szegi – Kovács M., Kovács D. (Hajdú Á. 85.) – Kicsun (Soltész, 55.), Madarász  (Molnár J., 85)., Medgyes – Adamcsek (Erdei M., 85.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Soroksár: Mergl – Kaján, Króner, Kékesi, Vincze Á. – Vass Á. – Dobos Á. (Borbély, 80.), Németh E., Katona M., Korozmán (Varga Z., 66.) – Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Gsz.: Lányi B. (91.).
91. p: Egy kavarodást követően Lányi ballal 4 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 1–0.

A találkozó záró szakaszához közeledve a hazaiak nagyobb hangsúlyt tudtak fektetni a támadásaikra az ekkor már csak az egy pontot megőrizni szándékozó fővárosiakkal szemben, így végül, ha egy szerencsés góllal is, de otthon tudták tartani a bajnoki pontokat.

Tamási Zsolt: – Győztesként is nehéz bármit is mondani ilyen mérkőzés után. Sajnálom mindkét csapat játékosait, akik mindent megtettek azért, hogy egy jó meccs alakulhasson ki, de ezt a külső körülmények nem tették lehetővé. A labda jobban érezte magát a levegőben, mint lenn a talajon. Dicséret illeti csapatunk játékosait, akik a lefújásig küzdöttek a sikerért, nyilván ilyenkor kell szerencse is a győzelemhez, de úgy gondolom, hogy nagy erőket mozgósítottunk ennek érdekében. Ilyen találkozókon megnő a rögzített szituációk jelentősége, ez be is igazolódott.

Lipcsei Péter: – Nagyon rossz talajú pályán kellett játszaniuk a fiúknak, nem tudott kialakulni elvárható játék, mindkét csapat csak brusztolt és küzdött. Szomorú vagyok, hiszen az utolsó percben egy pontrúgás után gólt kapni, nagyon kellemetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában