Mosolygós arcok, forró hangulat a jégen

2024.01.21. 16:18

Idén is nagy sikere volt Győrben a Jégpályák Éjszakájának

Kisalföld.hu

Az UNI győri ETO Hockey Club idén is csatlakozott a Magyar Jégkorong Szövetség által immár hagyományosan megrendezett „BAYER CONSTRUCT JÉGPÁLYÁK ÉJSZAKÁJA” országos rendezvényéhez. Az elmúlt szombaton megrendezett eseményen az ország több, mint negyven jégpályáján várták szórakoztató sportprogramok a téli sportok szerelmeseit, köztük az egyik kiemelt vidéki helyszínként – Miksolc és Debrecen mellett - a győri jégpályákon is.

Ezen az eseményen Győrben mind a Győri Jégsport központ jégpályáin, mind a győri önkormányzat támogatásával üzemelő Dunakapu-téri szabadtéri jégpályán késő estig sportolhattak a győriek. Mindkét helyszínen lemezlovasok szolgáltatták a jobbnál jobb zenéket a korcsolyázáshoz, a Dunakapu téren kapuralövő verseny, a Jégsport Központban jeges akadálypálya, kvíz játék és curling is színesítette az esti programot.

Nagy öröm számunkra, hogy ezen az estén közel kétezer négyszázan korcsolyáztak a győri jégpályákon, ez is mutatja, hogy Győrben nagyon népszerű téli közösségi sport a korcsolyázás. Szeretnénk, ha Győr nem csak sportváros, de sportoló város is legyen, és nem csak ezen az estén, hanem amikor csak lehet, így télen is rendszeresen sportoljanak a győriek. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, nem utolsó sorban pedig, köszönjük a támogatóinknak, együttműködő partnereinknek is, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

 – értékelte a programot Nagy Ákos, az UNI Győri ETO HC ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában