Kézilabda

2023.11.13. 11:27

NB II – A bűvös tizenegyes szám nem az UNI Győr-SZESE-nek hozott szerencsét

A férfi NB II-ben szereplő győri utánpótláscsapat szinten minden mérhető szegmensben 11-gyel maradt el a Komáromtól.

Kisalföld.hu

Komárom–UNI Győr SZESE II 39–28 (21–18)

Komárom, NB II-es férfimérkőzés, 50 néző. V.: Felhő, Öcsi.

UNI Győr II: Pedersen – Keszler 1, Madár 3, CSANAKI 3, Horváth B. 4, Németh M. 4, Kalmár 2. Cs.: Hoffmann B. (kapus), Reider, Varga M., Vidéki 2, Fábián 1, Seres 2, Panák 5, Rákos 1. Edző: Rosta Miklós.

Rosta Miklós: – A tizenegyes volt a bűvös szám, centiben, kilóban és évben is ennyi volt átlagban a különbség, ki is kaptunk tizenegy góllal.

Lipót Pékség–Tarján SE 24–23 (13–10)

Lipót, NB II-es férfimérkőzés, 50 néző. V.: Jáger, Poller.

Lipót: Török – FARKAS B. 3, HASZONITS 3, KOVÁCSOVICS 5, Herkovits, BLANÁRIK 5, Szabó B. 1. Cs.: Melhardt (kapus), Horváth J. 3, Kőhalmi, Léber-Frank, Kadocsa 2, Sáringer, Molnár R. 2, Konkoly. Játékos-edző: Konkoly Tamás.

Konkoly Tamás: – Igazi csata volt a két csapat között. Le a kalappal az ellenfél előtt, egy percre nem adták fel. Hiába kezdtük jól a mérkőzést és sikerült a második félidő elején nagyobb előnyt szereznünk, volt egy tízperces rövidzárlat, aminek következtében átvette a vezetést a Tarján, de a végjátékból jól jöttünk ki és nyerni tudtunk.

Sárvár–VKCSK 29–24 (13–7)

Sárvár, NB II-es női mérkőzés, 200 néző. V.: Bánfi, Bazsó.

VKCSK: Süli-Nagy Á. – Giczi 1, Simon 2, Németh M., NAGY R. 5, Kellermann 2, Tóth M. 4. Cs.: Palkovits (kapus), NAGY N. 5, HAVASI 5, Fenesi, Pusztai. Edző: Csomor Tibor és Kiss Lajos.

Kiss Lajos: – A védekezésben még csak hoztunk egy közepes szintet, de a támadójátékunk lassú, a küzdőszellemünk pedig elfogadhatatlan volt.

Celldömölk–Audi-ETO U21 24–30 (12–14)

Celldömölk, NB II-es női mérkőzés, 80 néző. V.: Tóbiás, Végh.

Audi-ETO U21: DOBÁNY – Farkas E., Vári 1, RÉDECSI 6, HALÁSZ 2, VARGA D. 9, SZÁR 3. Cs.: Bödő (kapus), Lévai 1, Kiss D. 1, NYERGES 2, Császár, Barta 1, Schmél 1, Szalai 3, Dobák. Edző: Kun Attila.

Kun Attila: – Nagyon komoly heti menetelés után érkeztünk a hideg celldömölki csarnokba, kicsit enerváltan, fáradtan játszva, de a végjátékban nagy küzdéssel sikerült ismét győznönk.

SZESE Győr–Lipót Pékség 26–32 (9–16)

Győr, NB II-es női mérkőzés, 50 néző. V.: Balogh, Muzslai.

SZESE: Dávida – Kondor 1, FÁBIÁN 9, FARKAS R. 4, Pődör 1, Kormos, Pelles 4. Cs.: Bankó (kapus), Papp-Vigh 1, Jankovics, Rendi, Sándor 6, Farkas, Balogh, Takács, Bogáth. Edző: Urbán Nikolett.

Lipót: NÉMETH H. – SZALAI V. 4, SZALAI ZS. 7, NÉMETH P. 6, Wertál, MOLNÁR ALÍZ 4, MOLNÁR V. 6. Cs.: Burnóczki R. (kapus), Burnóczki N., Molnár Anna, TAKÁCS N. 5,  Edző: Farkas Benedek.

Urbán Nikolett: – A Lipótnál igazi csapatmunka és küzdés volt, ezt a kettőt hiányolom egész évben a csapatomtól.Mentálisan nagyon lent vagyunk.

Farkas Benedek: – Az első félidőben ki nagyobb előnyt tudtunk kialakítani remek védekezésünkkel, ami ugyan kicsit visszaesett, de így is nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában