Labdarúgás

2023.10.15. 14:57

NB III foci - Parádés fordítással megérdemelt Gyirmót II siker - fotók, nyilatkozatok

Kisalföld.hu

Gyirmót FC Győr II-Komárom 4-2 (0-1)
NB III Északnyugati csoport, Alcufer Stadion, edzőpálya, 145 néző. V.: Holczbauer.

Gyirmót: Kecskés – Somogyi, Tóth D., Major, Helembai – Lázár P., Mayer (Farkas B. 74)– Erdei, Szűcs P. (Peisser 83), Kicsun – Barta (Ominger B. 60). Vezetőedző: Ördög József.
Komárom: Both – Köles, Szabó B., Nagy T., Nagy Zs., Wágenhoffer M. (Szénási sz.) – Szecsődi (Kalmár, 67.), Tímár N., Nagy Z. (Irmes D., 76.), Sandal – Oláh L. (Jankovics,  76.). Vezetőedző: Garami Zsolt.
Gsz.: Kicsun (66., 90.), Ominger B. (68., 11-esből, 85.), ill. Sandal (42., 87.).

Az első félidő utolsó perceiben előnybe került a vendégegyüttes, amikor az ex-gyirmóti Sandal szabadrúgásból mesterien csavart a hazai kapuba. Egyórai játék után gólokban is megmutatkozott a hazaiak javuló teljesítménye, amikor Kicsun előbb egyéni akcióból egyenlített, majd az ő buktatásáért megítélt büntetőből Ominger fordította meg a találkozó állását. Az utolsó percekben egy Ominger – Sandal gólváltásnak, majd egy újabb Kicsun találatnak tapsolhattak a szimpatizánsok.

Ördög József: - Nagyon nehéz egy védekezésre berendezkedett csapat ellen futballozni. A második félidei játékunkkal megfordítottuk a találkozó állását és végül megérdemelten nyertünk.

Garami Zsolt: - Jól kezdtük a mérkőzést, a csapat betartotta az utasításokat, ami után meg is szereztük a vezetést, de a nagyon harcosan futballozó fiatal hazai gárda végül ránk tudta erőltetni játékát, ami nekik hozta meg a sikert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában