Bajnoki

2023.10.28. 07:37

Foci megye I - Nem bírt egymással a Lipót és Mezőörs

A mezőörsiek jövő heti kupamérkőzése miatt már tegnap megrendeztek egy mérkőzést a vármegyei I. osztály 12. fordulójában.

Kisalföld.hu

Lipót Pékség–Mezőörs 0–0

Lipót, 150 néző. V.: Dombi.

Lipót: Molnár M. – Gál-Horváth (Kocsis), Gergely, Tifán-Péter, Korbély (Tankovics), Baróti, Szimhardt, Buglyó, Szendeff, Tál, Sipos. Edző: Borbély Attila.

Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Debreceni, Simon (Szántó), Proceller (Venczel), Vadász, Tóth L., Végh, Vayer, Vári (Kreicz), Horváth R. Edző: Bohner Roland.

Az első félidő inkább mezőnyjátékról szólt, amelyben a vendégcsapatnak volt néhány ígéretes lehetősége, a játékrész legszebb mozzanatát mégis a mezőörsi kapus mutatta be.

A második félidő lüktető játékot hozott, felváltva adták egymásnak a csapatok a kezdeményezést. Ebben a játékrészben is keveset forogtak veszélyben a kapuk, gól nem született, így igazságos döntetlen lett az eredmény.

Jók: Baróti, Buglyó, ill. Somogyi, Böröczky, Horváth R.

Nyilatkozatok

Borbély Attila: – Olyan mérkőzést játszottunk, amelyet egy rúgott gól el tudott volna dönteni. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de a hálók érintetlenek maradtak, így igazságos döntetlen született.

Bohner Roland: – Úgy gondolom, a mérkőzésen mi álltunk közelebb a győzelemhez, a második félidőben ez megmutatkozott. Viszont a lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, így igazságos döntetlen született.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában